fbpx

[Video] Šokantna resnica: Poglejte, kako so radikalni okoljski aktivisti povzročili uničujoče požare v Avstraliji

Foto: epa

Kaznovanje kmetov zaradi posekov gozdov, ki so posledica radikalne “zelene” okoljske zakonodaje in podtikanje požarov “ekoloških” aktivistov, da bi promovirali njihovo akcijo proti “klimatskim spremembam”, so ključni razlogi za obsežne požare v Avstraliji.

Grozljivi požari, s katerimi se soočajo v Avstraliji, so terjali svoj davek. Mnogo hiš, zemlje, gozdov je požganih in tudi mnogo živali je izgubilo svoja življenja. A moramo se vprašati, kje tiči razlog, saj mediji in okoljevarstveniki vztrajno kažejo prst na malega človeka, ki resnici na ljubo tu nima nobene krivde. Vzrok za uničujoče gozdne požare ni le v višjih temperaturah. Sezona požarov, namreč sega daleč v zgodovino Avstralije. Vsako leto jih doletijo, zakaj so tokrat toliko bolj obsežne?

V glavnem zaradi zgrešene zelene politike, ki se bori proti “klimatskih spremembam” in ne zaradi samih klimatskih sprememb. Kot rečeno v Avstraliji poznajo sezono požarov, zato so se v preteklosti tem uničujočim požarom znali izogniti.

Prepovedano krčenje gozdov
A so tokrat “okoljevarstveniki”, ki so na položajih ubrali drugačno pot. V preteklih letih, so namreč prakticirali tako imenovano prakso “predpisanega krčenja gozdov” znano tudi kot zmanjševanje nevarnosti. To je metodičen sistem kurjenja nenavadno vnetljivih plasti na zemlji in tudi gozdov v hladnejših mesecih na nadzorovan način z namenom, da se požigov zaradi višjih zračnih temperatur izognejo v poletnih mesecih.

Kmetje jezni na oblasti zaradi zgrešene zelene politike
Kmetje, ki se spoznajo na tovrstne požige, na družbenih omrežjih množično pošiljajo sporočila oblastem, da so one krive, ker niso požgali te vnetljive snovi in gozdove takrat ko je bilo to mogoče, sedaj pa je prepozno in jim bo zgorela vsa posest s hišami vred. “Zakaj niste požgali odvečne gozdove v hladnejših mesecih, kot smo to počeli leta nazaj, poglejte kaj ste storili!” A zakaj oblasti tega niso naredile? Zaradi nove zgrešene zelene politike, ki dobesedno “trobi” o klimatskih spremembah, za katere vemo, da so le dober zaslužek. Preden bi se moralo začeti “predpisano krčenje gozdov” so se oglasili namreč  protestniki, “okoljevarstveniki”, tisti, ki širijo laži o “klimatskih spremembah”, ki so protestirali na ulicah, da s tovrstnimi požigi uničujejo gozdove in živali.

Foto: epa

Edini, ki je rešil svojo hišo pred požarom  je “kriminalec”, ki povzroča klimatske spremembe?!
Zgrešena zelena politika, ki se zavzema za “klimatske spremembe”, je tudi prepovedala kmetom in gozdarjem, da sekajo drevesa v svojih lastnih gozdovih. Eden od kmetov, pa te politike ni upošteval in je požgal odvečna drevesa okoli svojega posestva, takrat je dobil kazen 100 tisoč dolarjev za kriminalno dejanje, ki povzroča “klimatske spremembe”. In kaj se je zgodilo potem? Edino njegova hiša v okolici še stoji, ker požar ni prišel do nje.

Foto: epa

Aretirali 183 ljudi
Drug vzrok uničujočih požigov tiči v ljudeh, ki namerno podtikajo požare ali pa pride do nesreče. V državi so tako do sedaj aretirali 183 posameznikov, ki so podtaknili požar, ali pa so prekršili prepoved uporabe odprtega ognja, največkrat so odvrgli prižgano cigareto ali vžigalico. Mnogi pa so prepričani, tako kot se je že zgodilo v Amazoniji, da so mnogi podtikali požare v imenu “klimatskih sprememb”, da bi promovirali njihovo akcijo proti ” klimatskim spremembam” in da bi svetu poslali sporočilo.

  “Zelenim lobijem” se torej lahko zahvalijo vsi avstralski prebivalci in vse živali, za vso nastalo škodo.

Lana Božič