fbpx

[Video] Šokantno in resnično: Muslimanka priznala, da so kristjani najbolj moteč element za vladavino šeriatskega prava

Omenjena muslimanka oblečena v burko je v televizijski oddaji povedala, da morajo biti kristjani najbolj preganjana verska skupina na svetu, ker ne izpolnjujejo dolžnosti šeriatskega prava. (Foto: Twitter)

Omenjena muslimanka oblečena v burko je v televizijski oddaji povedala, da morajo biti kristjani najbolj preganjana verska skupina na svetu, ker ne izpolnjujejo dolžnosti šeriatskega prava. (Foto: Twitter)

Na družabnih omrežjih je pričel krožiti videoposnetek, kjer muslimanska ženska oblečena v burko v eni izmed televizijskih oddaj razlaga, da bi morali biti vsi kristjani odstranjeni iz javnega življenja, ker kršijo pravila šeriatskega prava. “‘Religija miru’, ki jo levičarji uvažajo v Evropo,” je zablodo globalno liberalno levičarskih vlad kritično komentiral Božo Predalič.

V preteklosti je naš medij velikokrat opozarjal na vedno večji vpliv islamske kulture na evropski celini. Tokrat se je na spletu znašel posnetek, kjer muslimanska ženska oblečena v burko razlaga, kako bi se morali kristjani umakniti iz javnega življenja, ker kršijo pravila šeriatskega prava. Zaradi tega meni, da bi bilo kristjane treba preganjati.

Velikokrat se v javnem prostoru sliši misel, da je “Evropa celina migracij”. Nihče ne nasprotuje nikomur, če vsak bodoči prebivalec Evrope spoštuje njeno civilizacijsko, družbeno, kulturno in religijsko dediščino. Vendar je predvsem zaradi nerazumevanja resničnega problema levih liberalnih vlad po Evropi in njihovih medlih odzivov na velike migracijske tokove pretežno iz muslimanskih držav postala stvar zelo resna. “‘Religija miru’, ki jo levičarji uvažajo v Evropo,” je v svojem kratkem sporočilu srčiko problema zajel Božo Predalič.

Arabske države so največje kršiteljice človekovih pravic
Arabske države zaradi svoje stroge verske tradicije spadajo med največje kršiteljice človekovih pravic. V njihovih državah je civilizacijski dosežek, če lahko ženska postane voznica avtomobila ali pa se lahko udeleži nogometne tekme. Levo liberalno misleči posamezniki pa si želijo v imenu “humanitarnosti”, da pridejo čim bolj v množičnem številu na staro celino.

Ženske v arabskih državah so povržene strogim pravilom šeriatskega prava. V zadnjih letih so promovirali svoje civilizacijske družbene dosežke, da je ženska lahko postala voznica avtomobila. (Foto: iStock)

Evropske suverenistične vlade označene v levo-liberalnih krogih za fašiste in naciste
Evropske suverenistične vlade, ki varujejo svoje meje in odločno zavračajo muslimanske migrante zaradi varnosti svojih državljanov, pa so med dominantnimi liberalnimi evropskimi mediji in politiki označeni za novodobne fašiste in naciste, migrant pa za Žida 21. stoletja. V omenjenem posnetku se lepo vidi miselnost radikalnega islama. To pa le potrjuje mnenje tistih posameznikov in politikov Evrope, ki so pripravljeni odločno braniti suverenost lastnega naroda pred grozečim pohodom radikalnega islama.

Luka Perš