fbpx

[VIDEO] Šokantno: ženska je vozniku hladnokrvno ukradla napitnino in ušla!

Foto: youtube

Ena najpomembnejših stvari v svetu je zaupanje, vendar se to lahko hitro izgubi zaradi različnih dogodkov. Poglejte video, kjer je na posnetku ženska, medtem ko je brez slabe vesti izpraznila posodo za napitnino vozniku podjetja Uber. Dogodek je voznik ujel s kamero, ko je v New Yorku odložil skupino ljudi.

S posnetka je razvidno, da ima ženska, ki je oblečena le v krilo in modrček, namen ukrasti denar in z njim pobegniti. Med krajo denarja je opazila kamero, vendar je to ni ustavilo, izzivalno in neposredno je gledala v njo. Ko je vzela denar in izstopila, je pobegnila, voznik pa je šele čez nekaj trenutkov opazil nekaj nenavadnega – da je posoda z napitninami prazna.

Po navedbah Daily Maila se je voznik odzval in podjetju Uber sporočil o tem, kaj se je zgodilo. Iz podjetja pa so mu odvrnili: “Razumemo vašo stisko. Potnico smo poklicali po telefonu in navezali stik z njo tudi prek elektronske pošte, vendar pa težave nismo uspeli rešiti, saj je dejala, da ni ukradla vašega denarja. Če ste prepričani, da ima vaš denar in je to posneto, boste morali sprožiti preiskavo prek policije.”

Voznik je bil preveč zaposlen, da bi vložil policijsko prijavo, tatici pa ni več dovoljeno uporabljati prevozov Uberja.

D. Š.