fbpx

[Video] Somalijski migrant žensko brutalno pretepel z železnim drogom, tožilka Sakina Ahmad pa primer opustila, ker naj bi bil napadalec preneumen!

(Foto: posnetek zaslona)

Alicia Clark, ki živi v zvezni državni Missouri pravi, da je pravosodni sistem popolnoma padel, ker je bil oproščen njen napadalec. Napadalec je vdrl v njeno stanovanje, ukradel telefon in jo kruto pretepel, a ga je sodišče oprostilo, zaradi nizkega inteligenčnega kvocienta in mladoletnosti.

15-letni Somalijski “begunec” iz St. Louisa v zvezni državi Missouri je vdrl v stanovanje svoje sosede Alicie Clark, ji ukradel telefon potem pa jo zverinsko pretepel z železno palico, ker je želela dobiti svoj telefon nazaj. Po pričevanju njene sestre, se je tožilka odločila, da ga ne bo preganjala, saj naj bi najstnikov inteligenčni količnik znašal zgolj 49, poroča Information Liberation.

Clarkova se je teden dni pred sodbo odpravila na tek v bližini svojega doma. ko se vrnila nazaj domov, je opazila, da njeni čevlji niso več na istem mestu, njen mobilni telefon pa je izginil. S pomočjo aplikacije “najdi moj iPhone”, ki je pokazala, da je telefon še vedno na posesti. S pomočjo službenega telefona je poklicala svoj zasebni telefon.“Odprla sem zadnja vrata, poklicala in zaslišala, da zvoni na sosedovem dvorišču,” je dejala Clarkova, ki je preskočila ograjo, pograbila telefon in preskočila nazaj na svojo posest.

Drugi sosed je v tistem trenutku zavpil: “Hej, sem mu rekel, “vem da, si to to storil in bom poklical policijo”.” Clarkova je dodala, da je v tistem trenutku najstnik preskočil ograjo in jo podrl na tla. Clarkova se še spominja: “Zrušil me je, vlekel za lase in brcal.” Še preden je pobegnil, pravi da je pograbil njen mobilni telefon, nato pa je s službenim telefonom poklicala policijo.

This is my sister. On Monday night she was attacked by her 15 year old neighbor. He stabbed her in the head and face…

Gepostet von Andrea Clarke Flatley am Donnerstag, 20. Februar 2020

“Medtem ko sem telefonirala se je vrnil in se me je lotil z železno palico. Vsepovsod je bila kri in sem se v tem trenutku dobesedno borila za svoje življenje,” je še povedala. Sodni uradnik za mladoletnike se je odločil, da zadeva ni zrela za sodišče, zato sodišče tega incidenta kasneje ni moglo obravnavati. Clarkovi so dejali, da se zaradi nizkega inteligenčnega kvocienta ni zmožen braniti. Inteligenčni kvocient naj bi bil le nesmiseln družbeni konstrukt, a več kot očitno ne v primeru zločincev, ko storijo kaznivo dejanje.

Tožilka Sakina Ahmad je žrtvi somalijskega “begunca” povedala, da je zaradi svojega Inteligenčnega kvocienta, ki naj bi bil vsega 49 in dejstva da je begunec in še mladoletnik zaščiten. “Povedala nam je še, dobesedno, da četudi bi Alicijo ubil, bi bil rezultat isti in bi primer opustili,” je v objavi na Facebooku opozorila sestra brutalno pretepene Clarkove Andrea Clarke Flatley.

Sara Kovač