[Video] Spopadi na grško-turški meji se stopnjujejo: Migranti celo s kleščami ilegalno vstopajo na evropska tla

Grške varnostni organi se s težavo branijo proti ilegalnim migrantom in napadom turške vojske. (Foto: Twitter)

Grčija bije dvojno bitko. Na eni strani bije bitko proti nevidnemu sovražniku, virusu COVID-19, na drugi strani pa brani mejo Evropske Unije pred množicami ilegalnih migrantov, ki jih je iz Turčije poslal avtoritarni turški predsednik Recep Tayyip Erdogan.

Stanje na grško-turški meji je še vedno alarmantno. Grške oblasti se trudijo, da bi preprečile vstop na tla Evropske unije ilegalnim migrantom iz Bližnjega vzhoda, toda kljub njihovim pritiskom in napadom turških represivnih organov na grške varnostne sile, prihaja vsakodnevno vedno več posnetkov, ki prikazujejo stanje na grško-turški meji.

Kljub temu, da globalni levi mediji prikazujejo grške oblasti za nečloveške, je situacija popolnoma drugačna. Grčija izvaja le tisto, kar bi morala tudi Slovenija pri obrambi zunanje meje Evropske Unije. A na socialnih omrežjih so se tako pojavili novi posnetki, kako ilegalni migranti napadajo grške varnostne sile. Nekateri med njimi pa so s sabo na pot vzeli tudi klešče, s katerimi preščipnejo grško mejno ograjo.

Erdoğan  z migranti izsiljuje Evropsko Unijo
Turški samodržec Recep Tayyip Erdoğan je v začetku marca sporočil, da njegova vlada nima nobenih namenov ustavljati neprestanega toka migrantov, ki se premika proti kontinentalni Evropi. Erdoğan je izjavil, da se bo v kratkem proti EU napotilo na milijone migrantov.

“Odkar smo odprli meje, se je število beguncev, ki se odpravljajo proti Evropi, dvignilo na več sto tisoč. Število bo kmalu milijonsko. Ko smo odprli vrata, so sledili številni klici ‘zaprite vrata. Povedal sem jim ‘končano je. Končano. Vrata so zdaj odprta. Zdaj boste morali tudi sami prevzeti del bremena,” je v svojem govoru povedal turški predsednik Recep Tayyip Erdoğan.

Luka Perš

 • Anton

  Iz vojne v vojno….

 • xtc

  Vojsko na mejo in mitraleze zalaufat za tiste,ki ne razumejo oz. nočejo razumet,da ne smejo sem,ker ne sodijo sem in tu nimajo kaj počet in so varnostna in zdravstvena grožnja.

 • šmentanamuha

  T#o drhal je treba sam razfukat. Če bi to počeli doma, bi bili že mrtvi.

  • xtc

   Do tega bo prišlo,samo Bruslje krate je treba razterat ob enem.

   • šmentanamuha

    Ja, mislim, da bodo potrebovali eno lekcijo.

 • xtc

  Škoda,ki jo je naredila Merckelca v spregi z SPD jem EU in Nemčiji je vasaj 1000000x večja kot jo je naredill Adolf.
  Če bo EU želela zadevo zaustaviti bo morala nastopiti neusmiljeno z orožjem in ne glede na žrtve in mrtve,sicer bo Evropa izginila.
  Definitivno postaja vse bolj jasno nekdo bo moral zmobilizirati EU vojsko,da bo potisnil tole nazaj v Azijo Z Ferdotom vred in zelo verjetno bodo mobilizirani tudi slovenski fantje zelo kmaslu tole je agresija in invazija.
  Seveda pa bo Evropa morala pospraviti tudi z lastno peto kolono,ki tole podpira.

  • All Bot

   Edina škoda glede Adolfa je da je zgubil vojno, kar je posledično omogočilo židom, kapitalistom in komunistom vrečti pol Evrope v roke komunistični zalegi za pedeset let. 100 krat rajši živim 50 let pod Hitlerjem, kot pod Titom ter ostalo srbsko, bosansko in albansko zalego.

 • Olga101

  Strojnice!

  • Zgornji

   Stojnice ? Z pečenimi migranti na naftnem gorilniku ? Ne, to je prekruto . Jih je Bolje vrntiit na kraj Izvora tega Zla !!! ! !!! Amennn.

   • Olga101

    Kaj narediti z maso ljudi, ki ne spoštujejo niti človeških niti božjih zakonov in so NASILNI? Se imaš pravico BRANITI s silo, ko vse odpove?

    • Zgornji

     Ja, z Takimi je pa najtežje, žal res. Ampak : Šele ko Bo Bog začel z Čistko, mu bomo tudi mi pomagali – Prej pa Nikakor !!! ! !!! Amennn.

 • samsara

  Zanimivo, da pri Bolgarih podivjane muslimanske horde niti ne poskušajo vdreti čez mejo, saj vedo, da jih bodo pričakale vanje uperjene cevi nabitega orožja. So že vnaprej povedali in imajo mir.
  Grki pa ob silnih milijardah investiranih v najsodobnejše in najdražje orožje, se gredo nekakšno antično ali celo predantično verzijo obleganja in obrambe.

  • cosmosjasnovidec

   Res je.Bolgari streljajo na njih in so jih že kar precej poslali k njihovemu prašiču alahu zato pa tja več ne upajo saj se to v trenutku razve med njimi.Pred tem so jih vse katere so ujeli skoraj na mrtvo prebutali ter stirali nazaj od koder so se privlekli.
   Bolgari glede tega niso posranci kot vse druge države in ne šmirglajo ničesar kar je tudi prav.
   —————————————————————————————————————-
   Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
   —————————————————————————————————————-

 • Novo Jutro

  Dokler Ursula in njej podobni samo blebetajo in nič ne storijo za varnost Evrope, bo nevarnost na vseh ravneh samo še bolj eskalirala. Dobro se zavedajo kaj počenjajo, saj ta tišina in njihova neodzivnost pove svoje.

  • Zgornji

   Dobro povedano !!! ! !!!

  • All Bot

   Vse kar je Ursula nardila v nemški vojski je da jih je prisilila, da so umaknili vse simbole, slike običaje in pesmi, ki so izhajale iz časov pred 1945. Ves svoj mandat se je ta golazen od ženske ukvarjal s politično pravilnostjo in cenzuro med tem, ko je vojska in oprema propadala. Iz tega si je tudi pridobila svoj nadimek cenzUrsula. Njena glavna pridobitev je bila pa je bila vojaška uniforma za nosečnice. Ženska je vplivna bogatušinja iz bogatuške vplivne familije, ki ne bi prišla nikamor, če njen očka ne bi bil guverner v državi v kateri je študirala, pa še vse eno je rabila enih deset do petnajst let da je prišla do diplome.

 • Winstonblue

  To bo se velika pizdarija, ne bo druge rešitve kot streljat golazen. Tistih ki jim uspe priti v Slovenijo, zdaj se hrckom ne moremo vrniti, ker jih nočejo zaradi virusa.

  • Zgornji

   Vaginarije ne bo , bo pa Hud Problem !!! ! !!!

 • skorpijon93

  zahodna evropa bo muslimanska, vzhodna pa ne ! tako nas uči zgodovina, tudi na sosednjem hrvaškem je muslimanov 1.6 % , kar je manj kot v Sloveniji 3.7 % delež. v Sloveniji smo že tako daleč da se v javnih ustanovah išče albanske prevajalce, v OŠ Jakoba Aljaža v Kranju ravnatelj se prilagaja albanskim učencem, namesto obratno! tega na Hrvaškem NI ! Izobražene državljane Slovenije pa se izganja v tujino ,v letih 2012-2018 je Slovenija izgubila 37.153 državljanov, največ po osamosvojitvi , ustavimo levi fašizem ! ustavimo priseljevanje ! Hrvati so nacionalni, patrioti, zato bodo preživeli, pa kljub temu da imajo več revščine in drugih težav

  • Zgornji

   Tudi v Zahodni evropi Bodo Mohamedanci Iztrebljeni, samo, da jeza naroda dovolj naraste !!! ! !!!

 • mona lisa

  Orožje. Samo to bo zaustavilo to drhal.

 • Zgornji

  Ja, Ker so bili Premalo Odločni v Začetku !!! ! !!! Tako kot naš Pokvarjen Zloben Pomehkužen Šaro pri zajezitvi Virusa !!! ! !!!

 • Unikatna

  Posrana Evropa in Merklca, ki je vse to začela – kje ste sedaj, da priskočite na pomoč Grčiji pri obrambi? Če bi bila z Grki, bi jih z avioni navozila Franciji, Nemčiji, Španiji in Švedom.

 • cosmosjasnovidec

  Nikakor mi ne gre v glavo ta prekleta svinjska muslimanska golazen.Da imajo prazne zabite buče je jasno ampak kako lahko na silo silijo v neko državo,ko pa vidijo,da jih že policija zavrača stran in so nezaželeni.
  Pa saj to je enako kot,če bi silil nekemu sosedu v hišo kateri bi pred tabo tiščal vrata,da ne bi vstopil noter.
  Brez pomisleka streljati na njih,če se pa prikažejo kje v državah EU pa jih morajo pobiti državljani tako,da niti nihče ne ve kdo jih je ter jih pometati nekam v reke,da jih splavi stran.
  Kaj se pa to pravi neka svinjad na silo vdirat v države kjer jih nihče žive noče videti in to prav dobro vedo tako,da so tudi pripravljeni,da se preselijo k njihovemu muslimanskemu prašiču alahu.
  —————————————————————————————————————-
  Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
  —————————————————————————————————————-

  • Felikss_AH

   Če razmišljaš kot normalen človek ti seveda ne bo šlo v glavo tole početje. Vendar če ti gre v glavo zakaj muhe in komarji na primer nas obletavajo… obletavajo nas pa zato ker so pač nadležen mrčes… in isti drek je s tem humanoidnim mrčesom… gomazi tam kjer je… tam kjer so ljudje nekaj ustvarili. Po Anglofonskih forumih je že od zdavnaj najti tole frazo – “Build and they will come”. Osebno ta humanoidni Prijebežniški mrčes ne krivim za tole kar počnejo… ampak vse tiste ki im to dovolijo ali ih celo usmerjajo. Če poleti zagledam muho ali komarja ki mi leta po sobi, takoj zgrabim kakšen insekticidni sprej, ali pa loparček za muhe (Fly Fucker)… in kresnem z vso silo… pri čemer me boli za tisto brozgo ki bo nastala. Enako bo treba s to golaznijo… prej ali slej… na mejah ali pa kasneje v Schengen “sobi”.

  • Waltter

   samo kot kaze jih nemcija zdaj transportira nazaj ko nora, kr cez noch zginjajo…

   • murgl

    Problem je v tem, da Eu nima jasnega in odločnega stališča. Kdrkoli nezakonoto prečka mejo se je očitno izgubil. Vsakemu je potrebno takoj pokazati pot domov in nobenega pritiska na meje ne bo več.

 • DOMOVINSKA LIGA

  Brez prave povratne sile se ta drhal ne bo ustavila, dokler te drhali me bodo začeli odvažat v krstah se nam slabo piše.

  • cosmosjasnovidec

   Mi ni jasno zakaj Grki ne streljajo na njih,ker je to invazija enako kot,če bi primer šel k sosedu pa me ta ne bi spustil noter in bi mu brcal v vrata.
   Ne vem ampak osebno tega ne razumem enostavno.
   —————————————————————————————————————-
   Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
   —————————————————————————————————————-

 • Gren

  EDINA REŠITEV JE VOJAŠKI NAPAD NA TURČIJO !

  • božo

   Najprej pa do tal porušit sultanovo rezidenco … ko bo not kompletna njegova družina.

 • Felikss_AH

  Če bi bilo po mojem bi po teh poljih izgledalo kot WW1 bojišče po masovnem idiotskem jurišu na strojnice nasprotnika. Zgodilo bi se samo enkrat in nikoli več nebi bilo treba ponavljati tako vzgojno metodo. Ker pa tega EU ne bo počela… Grki si ne bodo upali… obstaja pa enkratna alternativa temu – svinjska gnojnica pomešana z lepilnimi sredstvi. Polivati ta mrčes s tem in im dati vedeti s čem se ih konkretno poliva. Ker pa poznamo efekt česar koli od svinj na Alahovo golazen… bi tole znalo biti optimalno učinkovito

  • Waltter

   Pocakaj se kak teden ali dva pa bodo grki zaceli gladko streljat za to ne skrbi. Kajti takrat si vec ne bodo mogli privosciti da zaposlijo taksno kolicino ljudi za osrbo meje, kajti potrebovali jih bodo drugod, pa naj se Evropa postavi na glavo ali pa ne. Se sreca je da bo prekinjen letalski promet da si jih nemcija in avstrija ter francija in svedska ne bodo mogli uvazat. Spanci pa so ze tako ali tako na kolenih in ne rabijo se vec tega sranja.

 • Van Der Waals

  muslimanski nepovabljeni vsiljivci!!! edino pravilno vojsko na meje!!

 • Black_hawk

  Preživeta NATO organizacija pa spet nič. Pa taka hvala je bila ko smo vstopili..sedaj v teh časih je pa čisto neuporaben.

 • bojan

  Tle v Savinjski je pa potres fajn stresu zdaj okol 6 ure

 • Tajfun69

  Sami ubogi zamaskirani otroci in uboge ženske hočejo v svobodno EU, grški vojaki in policisti jih pa preganjajo z solzivcem in bodečo žico, kako so hudobni…. STOP ILEGALNIM MIGRANTOM

 • Boško Buha

  Grkom poslat več vojske na pomoč.Pa meja se nrani z pravim orožjem.

 • Boško Buha

  Očitno bomo se mogli samo branit.Ne gre se več za pooblastla vojski.Če je meja ogrožena je logično da gre vojska na meje.
  Ko bodo Grki začeli streljat na migrante pa se bomo vsi zgražali.Zdaj pa samo opazujemo.

 • Slovenec 33

  Invazija živali bo bo v trenutku končana, ko se bo začelo streljati po nijih.
  Zakaj je tako, ker so razlogi za obnašanje različni.

  Ko pride človek do znaka prepovedan prehod se obrne in gre stran.
  Ko pride žival do enakega znaka pa gre naprej, kot da nič ni.
  Razlogi za tako obnašanje so v tem, kako se človek loči od živali, ker se obnaša
  po načelih etike in morale, žival pa po nagonih in sli.

  Obleka nas ne sme prevarati v dojemanju stvarnosti.
  Vsak zamujen dan pomeni več džihada na evropskih tleh.