fbpx

[Video] Sprevrženo! Transvestit provokativno plesal pred majhno deklico!

Foto: Printscreen

Videti je, da se ni bati za obstoj LGBT ideologije, še več, ta postaja vedno bolj agresivna in se spravlja na vedno mlajše otroke, ki so še posebej dojemljivi na pranje možganov. Žalostno pa je, ko pri tem sodelujejo starši, ki bi morali skrbeti za zdrav razvoj otroka. Konkretni primer nazorno kaže, kako se očitno materi zdi povsem normalno, da pred hčerko poplesuje provokativno oblečen drag queen.

Posnetek, ki je zaokrožil družabna omrežja prikazuje majhno punčko v družbi matere, ki sta bili navzoči provokativnemu nastopu moškega našemljenega v žensko. Namesto, da bi njena mati poskrbela, da hčerka ne bi bila navzoča predrznostim, ki je presegla vsako mejo dobrega okusa, je ta hčerko še bolj izpostavila in jo posedla na stol v ospredju. Neverjetno.

https://twitter.com/Lisaismyname89/status/1233319215232421888?fbclid=IwAR0QWgX0q4csog2msOJGuyEq-icAhHbMbtEVXDfjMzIHVjTyWWUhbjid5ZI

Kako se lahko zdi nekomu normalno, da otroka izpostavlja takšnim perverzijam, je težo razumeti nekomu z zdravo kmečko logiko. Dejstvo pa je, da bi tudi najbolj zagreti LGBT aktivisti težko upravičili takšno vedenje. Eno je, če na tako neokusne nastope hodijo odrasli ljudje, povsem druga pesem pa je če je temu izpostavljen otrok. To nikakor ne more pozitivno vplivati na normalen razvoj otroka, zato bi bilo prav, da v tem primeru odreagirajo pristojne službe. Namreč upravičeno se zdi, da je ta ženska sposobna otroka odpeljati tudi v striptiz klub.

Otroci na račun LGBT aktivistov izgubljajo stik z realnostjo, namreč pranje možganov je tako intenzivno, da ti včasih dvomijo v to, da imamo dva spola in da par tvorita pripadnika nasprotnega spola. Biološka spola sta dva in pika! Če ne bi bilo tako, bi človeštvo že zdavnaj izumrlo. Nasprotno bo mogoče trditi le, ko bosta dva pripadnika istega spola sposobna ustvariti potomstvo. Naravnost nesprejemljivo je, da se otroke potiska v situacije, kot je ta. Marsikateri odrasel človek, bi stežka gledal provokativen ples skoraj slečenega moškega našemljenega v žensko, tukaj pa mu je izpostavljen otrok. Naloga starša je, da otroka zaščiti in ne obratno!

Hana Murn