fbpx

[Video] Streljal na policiste in končal mrtev, Black Lives Matter pa v Detroitu že organizira izgrede

Hakim Litteton strelja na policiste (vir: policija v Detroitu)

Vse bolj jasno je, da izgrednikom BLM in pripadnikom radikalne teroristične levičarske organizacije Antifa počasi zmanjkuje zagona. To lahko vidimo po tem, da je vsak mesec potrebno uničevati v imenu novega črnega kriminalca. Začelo se je z Georgeom Floydom v Minneapolisu, nadaljevalo z Rayshardom Brooksom v Atlanti, v juliju pa so kot izgovor za izgrede izrabili smrt Hakima Littletona, ki je streljal na policiste, ki so aretirali njegove kriminalne pajdaše. 

Zadnje dni smo lahko priča vedno bolj bizarnim povodom za poskuse ponovne oživitve izgredov v ameriških mestih. Zadnji tak primer je smrt Hakima Littletona v Detroitu, ki so jo privrženci Black Lives Matter izrabili kot povod za nove izgrede, še preden se je truplo kriminalca uspelo ohladiti.

Sledili so klasični pozivi k razpustitvi policije, po pregonu policistov, ki so ustrelili Littletona, k poveličevanju življenja še enega kriminalca, še preden bi se razjasnila dejstva.

Dejstva so preprosta. 10. julija 2020 je policija prišla aretirati osumljenca, ki je v streljanju na zabavi 4. julija 2020 ubil tri in ranil pet ljudi. Osumljenec ni bi Littleton. Littleton je bil mimoidoči, ki se je sredi ulice približal policistom med postopkom aretacije, izvlekel pištolo in začel streljati.

Sama sreča je, da je z razdalje manj od dveh metrov uspel zgrešiti policista, ki mu je s pištolo meril v glavo. Policisti so seveda primerno reagirali. Littletona so skušali onesposobiti, a ta je streljal še, ko so ga podrli na tla. Policisti so nanj izstrelili štiri naboje, kar je bilo dovolj, da je Littleton umrl.

https://twitter.com/RevoWatch/status/1281745883571400705

BLM pa želijo smrt Littletona prikazati kot še en primer policijskega nasilja nad črnci. Igrajo na čustva, saj jih resnica ne zanima. Važno je samo uničevati.

Ivan Šokić