fbpx

[Video] Tragedija v Pakistanu! Zaradi kuhanja jajc in eksplozije jeklenke umrlo 73 ljudi!

Goreči pakistanski vlak (Foto: Youtube)

Goreči pakistanski vlak (Foto: Youtube)

Nova velika tragedija v Pakistanu. V gorečem vlaku je po sedaj znanih podatkih zgorelo 73 ljudi, vendar oblasti pričakujejo še mnogo višjo številko. Velika nesreča in tragedija se je zgodila zaradi posledice eksplozije prenosne plinske jeklenke. Posledica tragedije je bila kuhanje jajc potnikov, kjer je nenadoma eksplodirala prenosna plinska jeklenka

Pakistan je pretresla huda tragedija. V eksploziji vlaka je umrlo 73 ljudi. Požar se je zgodil zaradi prenosne plinske jeklenke. Le-ta se je hitro razširil še v ostale tri vagone, kjer so se nahajali nedolžne žrtve. Posledica tragedije je bila kuhanje jajc potnikov, kjer je nenadoma eksplodirala prenosna plinska jeklenka.

Potniki so poskušali pobegniti, a je bil njihov pobeg prepozen, saj so ognjeni zublji zajeli celotni vlak. Potniški vlak je vozil na relaciji z Karachija v Rawalpindi v vzhodni pakistanski provinci Punjab. V reševanje so se hitro vklopili pakistanski gasilci in vojske, a je bilo večinoma prepozno za rešitev potnikov.

Slaba infrastruktura, zastareli vlaki le ena izmed vzrokov za pogoste nesreče vlakov v Pakistanu
Slaba infrastruktura, zastareli in nasičeni vlaki s potniki so le ena izmed posledic nesreč vlakov v Pakistanu. Nesreče so zelo pogoste. Država pa raje vlaganje v prepotrebno infrastrukturo vlaga v jedrsko orožje ter podpiranje različnih muslimanskih terorističnih skupin.

Luka Perš