fbpx

[Video] Transspolna knjiga za najstnike vsebuje nazoren opis, kako so 6-letniki imeli oralni seks in “jim je bilo všeč”

Knjiga “Beyond Magenta: Transgender Teens Speak Out.” v kateri se opisujejo primeri pedofilije s 6-letniki (vir: twitter)

Avstralsko javnost so šokirale ugotovitve, da v novi knjigi o transspolnikih, ki je dostopna tudi v knjižnicah na mladinskem oddelku in šolskih knjižnicah, nazorno opisujejo, kako so bili žrtve pedofilije ter da so stari komaj šest let spolno zadovoljevali druge, starejše.

Knjiga, naslovljena “Preko magente: Transspolni najstniki spregovorijo” (v izvirniku Beyond Magenta: Transgender Teens Speak Out), je nedavno šokirala starše v Avstraliji, saj knjigo, ki opisuje homoseksualna razmerja, pedofilijo in vključuje kletvice, po trditvah direktorice Binary Australia Kirralie Smith ponujajo v branje že otrokom v šolah.

Kot je izpostavila Smithova, knjiga ni primerna za branje niti za najstnike, kaj šele za otroke. Vseeno pa služi kot nazoren prikaz, kako glavni cilj sodobnih naporov LGBT-aktivistov ni več boj za enakopravnost, temveč perverzija in zloraba otrok in otroške nedolžnosti.

Spolna zloraba otrok
Eno od pričevanj šestih transspolnikov v knjigi tako opisuje, kako je že kot 6-letnik poljubljal druge fante in jih oralno zadovoljeval. Ta opis pedofilije pa po pisanju Caldron Poola ni bil niti obsojen niti označen za neprimernega v knjigi.

“Od šestega leta dalje sem poljubljal druge moške v moji soseski, se zalizoval z njimi in jih oralno zadovoljeval. Všeč mi je bilo. Včasih sem imel rad oralni seks. In dotikal sem se saj-veste-kajev. Bili smo res mladi, a to smo počeli,” je opisal eden od transpolnikov v knjigi.

Smithova je pri tem opozorila, da “te zgodbe promovirajo mladostnikom, ki nimajo zmožnosti presojati o dobrem in slabem obnašanju”. Pri tem je še dodala, da kljub vsem opisom pedofilije, katere žrtev so bili vsi pričujoči transspolniki, svoje zgodbe zaključijo s proslavljanjem “tranzicije”.

Ivan Šokić