fbpx

[Video] Transspolnika, ki je spolno zlorabil svojo dementno mater dali v ženski zapor

Posiljevalski transspolnik Chris Chan (vir: twitter)

Transspolnik Chris Chan, ki so ga pred dnevi aretirali zaradi spolne zlorabe svoje 79-letne dementne matere, je v policijskem poročilu naveden kot ženska in bo zaprt skupaj z zapornicami – čeprav je v resnici moški. Chandler naj bi bil v internetnem svetu najbolj znan po ustvarjanju likov iz stripov Sonichu, ki je križanec med Pikachujem in Sonicom, pogosto pa naj bi bil tudi tarča trolanja. 

Transpolnega Youtuberja Chrisa Chandlerja, znanega tudi kot Chris Chan, ki mu je – odkar se je odločil, da je ženska, ime Christine Weston Chandler, so aretirali, potem ko je v telefonskih klicih razkril, da je spolno zlorabil svojo mamo, ki trpi zaradi demence. Chandlerja skupaj z 59 drugimi zaporniki zadržujejo v regionalnem zaporu osrednje Virginije. Bil je zaprt brez varščine, zaradi suma incesta, kaznivo dejanje, ki se tam kaznuje z do 12 leti zapora. To sicer ni prvič, da so Chandlerja aretirali. Oktobra 2011 sta bila tako Chandler kot tudi njegova mama aretirana, potem ko je mama Barbara s svojim avtomobilom zbila vodjo igralnega centra, poroča Insider. Leta 2014 pa je bil Chandler ponovno aretiran, ker je s pršilom za samoobrambo poškropil delavca v trgovini GameStop.

Chandler je bil v ponedeljek premeščen iz zapora v okrožju Henrico v okrožje Greene, kjer je šerifov urad izdal izjavo, ki potrjuje njegovo aretacijo. V sporočilu za javnost okrajnih organov pregona so povedali, da je bil za Chandlerjevo aretacijo izdan nalog, potem ko so preiskovalci prejeli informacije o spolnih zločinih proti družinskemu članu, ki prebiva na območju Ruckersville. Chandler že vrsto let živi s svojo 79-letno mamo Barbaro v Ruckersvillu v Virginiji. Šerifova pisarna je sporočila, da čakajo dodatne obtožbe, je poročal Newsweek.

Spolno zlorabil 80-letno dementno mater

Med osemminutnim pogovorom je Chandler očitno prijateljici povedal, da je bila njegova mama Barbara tista, ki je “naredila prvi korak”, kar je po zvočni datoteki, o kateri je poročal Newsweek, pripeljalo do poljuba. Chandler naj bi trdil, da se je situacije lotil previdno, po letih, ko je do svoje matere gojil spolne občutke, in celo sanjal o spolnem odnosu z njo. “Delno je bila zmedena, potem pa je pristala,” naj bi dejal in pojasnil, da imata z mamo zdaj rutino in seksata vsako tretjo noč ter da mama uživa v tem. “Bog … je rekel, da je to v redu,” je še dejal.

Chandlerjeva zadnja javna objava je iz 30. julija, ko je tvitnil: “Danes je v zraku drama. Vsakega od vas se spodbuja, da se umakne iz vseh dram, tračev, govoric in česar koli drugega, kar se vam je že približalo.”

Sara Bertoncelj