fbpx

[Video] Trije moški po naključju s kamero posneli svojo smrt

Foto: (youtube)

Grozljiv trenutek, ko so za zabavo trije moški namestili kamero, da bi jih pri kopanju v ribniku posnela, a so namesto tega ponesreči posneli, kako se utapljajo, in na koncu bitko tudi izgubili.

28-letni Chetan Khatik, 22-letni Sudarshan Chandel in 27-letni Radheyshyam Khatik so se med kolesarjenjem po mestu Rajsamand v Radžastanu v zahodni Indiji ustavili ob lokalnem ribniku, da bi se v njem osvežili. Kljub temu, da so bili vsi trije slabi plavalci, so se odločili skočiti v vodo. Eden izmed njih je pred tem nastavil telefon, da bi vse posnel. Prvi je skočil in se začel utapljati, druga dva pa sta mu želela pomagati. Kmalu so se vsi trije začeli boriti za svoje življenje in skušali ostati nad gladino vode, a jim ni uspelo in so eden za drugim izginjali pod vodo.

Ker se s kolesarjenja niso vrnili, so družinski člani poklicali policijo, ki je sprožila iskalno akcijo in jih našla mrtve ob ribniku. Policist Rajender Godara je identificiral moške in rekel: “Žrtve so bili v sorodu in so se med seboj dobro poznale.” Našli so tudi telefon ob ribniku in ugotovili, da je trajalo okoli tri minute, da so vsi utonili. Ramesh Chandel, prijatelj treh nesrečnežev, je dejal: “Zdi se, da je Chet želel v globoki del ribnika, medtem ko sta Radheyshyam in Sudarshan izgubila življenje, ker sta ga želela rešiti,” poroča Mail Online.

A. G.