fbpx

[Video] Trumpova ekipa ima v rokah Dominionovo volilno napravo! Forenzična analiza dokazala, da so bili glasovi za Trumpa prišteti Bidnu!

Ameriške volitve 2020 (foto: EPA)

Skupina odvetnikov, ki zastopajo predsedniško kampanjo ameriškega predsednika Donalda Trumpa naj bi v roke dobila tudi fizične dokaze o volilni prevari. Gre za volilno napravo Dominion Voting Systems (DVS) iz okrožja Ware, ki je po končani forenzični analizi razkrila, da so bili objavljeni rezultati napačni. Volilna naprava je namreč delež glasov, ki so pripadli Trumpu prištela njegovemu tekmecu nekdanjemu podpredsedniku Jou Bidnu.

Radijski gostitelj in član svetovalnega odbora Trumpove predsedniške kampanje John Fredericks, je v pogovoru z voditeljem spletne oddaje War Room Stephenom Bannonom razkril, da imajo ljudje ameriškega predsednika Donalda Trumpa v rokah volilno napravo DVS, ki je po opravljeni forenzični analizi pokazala, da so bili ameriškemu predsedniku ukradeni glasovi, ki so jih prišteli Jou Bidnu.

Preberite še: [Video] Trump v svojem najpomembnejšem govoru: “Če ne izkoreninimo prevare, strahovite, grozljive prevare, ki se je zgodila na volitvah 2020, potem nimamo več države!”

“Imamo še eno pričo, ki bo pričala danes,” je v četrtek, 3. decembra 2020 povedal Fredericks. Priča se je po Fredericksovih trditvah dokopala do volilne naprave Dominion v malem okrožju Ware, ki se nahaja v Georgiji.

https://twitter.com/JamesThe17th/status/1334649322533740545

Rezultati forenzične analize so pokazali, da so bili določeni glasovi za Trumpa prišteti Bidnu. “Prestavili so glasove, prestavili so 37 glasov v okrožju Ware,” je potrdil Fredericks, in še enkrat poudaril, da imajo dokaze, da so Trumpove glasove prištevali Bidnu. “37 glasov ne zveni veliko, a to je majhno okrožje. To predstavlja čez 0,25, bolj natančno 0,26 odstotka vseh oddanih glasov.”

0,26 odstotka prestavljenih glasov v enem okrožju se morda zdi malo. A potrebno je upoštevati, da so Dominionove volilne naprave bile v rabi v 28 zveznih državah. Že v začetku novembra pa smo na Nova24TV poročali, da so Dominionove volilne naprave v okrožju Antrim v Michiganu “po nesreči” Bidnu prištela več tisoč glasov, ki so bili za Trumpa. Zaradi te nenavadne “napake”, je javnost sploh izvedela za aspekt volilne prevare, ki je bila speljana preko elektronskega glasovanja.

Ena volilna naprava DVS, ki je prenašala Trumpove glasove Bidnu in za katero je to dokazano je vse kar je potrebno, da se tudi pri ostalih napravah preveri na kakšen način so delovale. Čeprav bo to v nekaterih primerih težko, saj naj bi nekatere volilne naprave, ki so bile rabljenje na noč predsedniških volitev načrtno uničili. Kot smo poročali na Nova24TV so v Georgiji pred dnevi poročali o tovornjakih za uničevanje strojne opreme kot so trdi diski in strežniki, ki so bili parkirani pred poslopjem, kjer so se nahajale volilne naprave rabljene na volitvah 2020.

Ivan Šokić