fbpx

[Video] Trumpovi dosežki povsem sesuli Demokrate: Tako kislo in ponižano so se držali

Kisli obrazi demokratov

Ameriški senat je predsednika ZDA Donalda Trumpa pričakovano oprostil v obeh točkah ustavne obtožbe. Trumpova zmaga je njegovim podpornikom dala zagona – le komu ga ne bi – ob kislih obrazih poraženih Demokratov. Dosežki njegovega mandata so enostavni predobri, da bi jih lahko kakorkoli zanikali.

Kako ponižani so Demokrati ob porazu poskusa obsodbe ameriškega predsednika, priča posnetek, objavljen na Twitter profilu Donalda Trumpa. Med prihodom Trumpa so namreč republikanci glasno zaploskali in ustali s svojih sedežev, medtem ko so demokrati kislih obrazov in poraženi le gledali v tla ali pa zmajevali z glavo. Prav tako med govorom, ko je Trump predstavil dosežke svoje administracije, so le gledali v prazno in se med seboj le spogledovali.

Trump je bil v svojem nagovoru precej kritičen do dela demokratov: “132 zakonodajalcev v tej dvorani je podprlo zakonodajo, ki bo omogočila socialistični prevzem našega zdravstvenega sistema in hkrati izbrisali zasebni sistem 180 milijonov Američanov. Tistim, ki me gledate doma, pa sporočam, da ne bomo dopustili, da socializem uniči naš zdravstveni sistem.”

Lana Božič