[Video] Twitter Trumpova svarila o dokumentirani volilni goljufiji pospremil s članki sovražnih medijev, ki ameriškega predsednika označujejo za lažnivca!

Ameriški predsednik Donald Trump (foto: EPA)

Na socialnem omrežju Twitter so tvite ameriškega predsednika Donalda Trumpa, v katerih je svaril pred možnostjo volilne prevare, do katere bi prišlo, če bi lahko volivci svoje lističe poslali po pošti, pospremili s povezavami do CNN, kjer naj bi preverjali resničnost Trumpovih trditev. Dejstvo, da prihaja med volitvami do zlorab, je že dobro dokumentirano in znano dejstvo, ki pa ga Demokrati namerno ignorirajo.

“Ni pogojev (NULA!) da bi glasovi po pošti bili karkoli manj od konkretno goljufivih. Poštni nabiralniki bodo oropani, volilni lističi ponarejeni, celo nelegalno natisnjeni in lažnivo podpisani,” je zapisal na Twitterju ameriški predsednik Donald Trump.

“Kalifornijski guverner milijonom ljudem, ki živijo v državi, pošilja volilne lističe, ne glede na to, kdo so ali kako so prišli tja. Temu bodo sledili profesionalci, ki bodo vsem tem ljudem govorili, številni od njih prej niso nikoli niti pomislili da bi volili, kako in za koga naj volijo. To bodo nameščene volitve! Ni pogojev!” je bil oster Trump.

Ta zapis je po poročanju Breitbarta, navkljub temu, da je volilna prevara že dobro dokumentirano dejstvo zbudil pozornost cenzorjev na Twitterju, ki so predsednikove trditve pospremili z vsiljenimi povezavami do CNN, Washington Posta in ostalih do Trumpa sovražnih medijev, ki predsednika označujejo za lažnivca.

Da pri glasovanjih prihaja do zlorab, so med drugim večkrat dokazali ravno James O’Keefe in Project Veritas. Goljufije so različnih tipov. Nekdo glasuje v dveh zveznih državah, nekdo se predstavi z lažno identiteto in glasuje v imenu mrtve osebe, ilegalni priseljenci glasujejo zgolj zato, ker imajo vozniško dovoljenje, itd.

Demokrati si te dni prizadevajo, da bi kot eno od možnosti za oddajo glasu na jesenskih volitvah zagotovili tudi glasovanje preko pošte. Vsakršne očitke, da bi prihajalo do ogromnih zlorab, kategorično zavračajo.

A dejstva so dejstva. Če prihaja do zlorab že ko jo potrebno glasovati osebno, potem bodo zlorabe v primerih, kjer se lahko glasuje po pošti, samo še večje. Demokratom to ustreza. Računajo namreč, da bi na tak način bil končni izid njim v prid.

O kakih razsežnosti goljufije z glasovnicami gre, je te dni razkril tudi Tucker Carlson na Fox News.

Ivan Šokić