fbpx

[VIDEO] Ugrabljen v nekaj sekundah in vsem na očeh: Šokanten posnetek ugrabitve malčka, ki bo prestrašil vsakega starša

Ugrabitev vsem na očeh. Foto: youtube

Na internetu se je pojavil nekajsekundni posnetek, ki daje vsakemu staršu razlog, da bo še posebej pazil na svojega malčka, ne glede na to, v kateri državi se nahaja. Posnetek ugrabitve tega malčka je sicer iz restavracije v Južnoafriški republiki, deček pa je bil ugrabljen pred lastnimi starši v le nekaj sekundah.

Posnetek nadzorne kamere, ki razkriva ugrabitev malčka, prihaja iz restavracije Spurs iz Johannesburga. Na začetku posnetka vidimo mamo in očeta, ki uživata pri obedu za eno od miz ob oknu, ter njunega 22-mesečnega malčka, kako se sprehodi skozi restavracijo, le nekaj trenutkov kasneje pa se za otrokom prikrade črnec v modri majici, se mu približa, ga zagrabi in hitro odnese iz restavracije. Na srečo je ugrabitev opazil dečkov oče, ki se je nemudoma pognal za ugrabiteljem in dečka rešil iz njegovih krempljev. Posnetek si lahko ogledate tukaj:

Mama prepričana, da so bili ugrabitelji 3 moški in 1 ženska
Daily Mail poroča, da je bila v času ugrabitve dečka njegova mama noseča, a je kljub temu skočila na noge in se podala za ugrabiteljem. Za News24 je dejala, da sumi, da so v incidentu sodelovali trije moški in ena ženska. “Mislim, da so nameravali sina pustiti pri ženski, ta pa bi ga odnesla iz restavracije, saj bi tako izpadlo manj sumljivo. Če moj mož ne bi pogledal ali pa bi pogledal v drugo smer le za delček sekunde, bi bil naš položaj popolnoma drugačen,” je bila pretresena dečkova mama, katere imena in priimka  omenjeni spletni portal ni razkril.

Ko se je dečkov oče soočil z ugrabiteljem, mu je ta arogantno odvrnil, da je to “samo igra”. Ugrabitev so prijavili tudi policiji, ki pa je primer zaključila v dveh dneh.

Ustrezno pa je reagiralo tudi vodstvo restavracije, ki je prav tako posredovalo in poklicalo varnostnike, čeprav je moški vztrajal, da je to samo šala. Policija pa se je med preiskavo odločila, da ugrabitelja ne bo preganjala.

M. S.