fbpx

[Video] V Illinoisu beležijo rekordno nizke temperature, na severu celo do -49°C, levičarji pa zdaj trdijo, da kar vsako vreme dokazuje globalno segrevanje!

Chicago (Foto: Twitter)

V Illionisu vladajo izredne razmere. Zabeležili so namreč rekordno nizke temperature, ki so se spustile celo do 49 stopinj Celzija pod ničlo. Železničarji izvajajo neverjetne ukrepe, da bi v takšnih razmerah lahko zagotavljali prevoz, so pričeli z ognjem ogrevati tire, da se ti ne bi skrčili. A tudi vse to ni ustavilo širjenja strahu pred globalnim segrevanjem, levičarji zdaj trdijo, da prav vsako vreme dokazuje globalno segrevanje!

V zvezni državi Illinois v teh dneh vladajo izredne razmere zaradi rekordno nizkih temperatur, pomaga pa ne niti oster veter. Na območju Chicaga in Rockforda so izmerili vse do 32 stopinj pod ničlo, največje mesto Illionisa pa si je zaradi tega prislužilo vzdevek Chibirija. Kot poroča Breitbart, so zaradi izrednih vremenskih razmer v tej zvezni državi od srede zaprti šole, muzeji, sodišča in druge ustanove, saj je guverner J. B. Pritzker tudi formalno razglasil katastrofo. Nizke temperature bodo vztrajale tudi danes, Accuweather namreč napoveduje najvišjo dnevno temperaturo v Chicagu 18 stopinj Celzija pod ničlo, občutki mraza pa so zaradi hudega vetra celo do 20 stopinj nižji od izmerjene temperature. Rekordno nizke temperature v severnem Illionisu pa so se v teh dneh spustile kar do 49 stopinj Celzija pod ničlo!

Železničarji z ognjem ogrevajo tire, da se ti ne bi skrčili
Mediji prav tako poročajo o prav neverjetnih ukrepih, ki jih zaradi mraza sprejemajo na železnicah, da bi tudi v takšnih razmerah lahko zagotavljali prevoz. AOL tako poroča, da je železniško osebje pričelo zažigati tire pri stikalih, da bi jih ogreli in se tako zaradi mraza ne bi skrčili. Spektakularni prizori z železnic so vzbudili veliko pozornosti javnosti po vsem svetu.

Levičarji zdaj trdijo, da kar vsako vreme dokazuje globalno segrevanje
Na vremenske razmere se je prek družbenega omrežja Twitter odzval tudi ameriški predsednik Donald Trump, ki je zapisal: “Na prelepem Srednjem Zahodu se temperature spuščajo do minus 51 stopinj, najnižje kadarkoli izmerjene! Kaj za vraga se dogaja z globalnim segrevanjem? Prosim, pridi hitro nazaj, potrebujemo te!” Kot poroča Breitbart, je to razbesnelo nekatere levičarje, ki so se nad predsednika spravili tudi s kletvicami, pri Forbesu pa so razburili z naslovom, ki se je glasil: “Zakaj noro nizke temperature dokazujejo, da je globalno segrevanje resnično.” Prav tako se ob dogajanju lahko spomnimo na tri partijske slogane iz romana Georga Orwella 1984, ob čemer so pri Breitbartu navedli še četrtega. Ti so: “vojna je mir”, “svoboda je suženjstvo”, “nevednost je moč” in “mrzlo vreme pomeni, da se naš planet ogreva”.

Ob tem se lahko spomnimo tudi na strašljive napovedi levičarjev iz leta 2005, ko so napovedovali, da bodo zaradi globalnega segrevanja cene bencina in mleka danes več kot štirikrat višje, kot so, prav tako pa so režimski mediji redno strašili pred tem, da bo New York poplavljen, pri čemer se Breitbart ironično sprašujejo, zakaj iz mesta niso umaknili svojih novinarjev. Najbolj bizarna napoved pa je nedavno prišla od mlade socialistične kongresnice Alexandrie Ocasio-Cortez, ki je napovedala, da bo zaradi globalnega segrevanja v 12 letih konec sveta, ob tem pa je podnebne spremembe, povsem neokusno, primerjala kar z drugo svetovno vojno. Za vsem tem je v ozadju finančni interes levičarjev, ki imajo željo po širjenju vloge države v gospodarstvu in v zasebnih življenjih državljanov ter po dvigovanju davkov.

Chicago (Foto: Twitter)

J. Ž.