fbpx

[Video] V islamski skupnosti bi predstavnike LGBT skupnosti žive sežgali, kamenjali oziroma pometali v prepad!

Kamenjanje do smrti, slika je simbolična. (Foto: epa)

“ISLAM: Pedre in lezbijke je potrebno ubiti, žive zažgati, kamenjati do smrti ali pa vreči iz hiš v globino je svetoval prerok Muhammad. LGBT levičarji kar uvažite Islam, prej ali slej vas bodo ubili,” se glasi komentar na eno izmed objav televizije MEMRI TV, ki se sicer razglaša za nestrankarsko. V kratkem prispevku je opisano, kaj bi se moralo zgoditi z osebami, ki jih zasačijo pri homoseksualnem spolnem odnosu. Vabljeni k ogledu. 

Prav neverjetno je, da levičarji še vedno verjamejo, da bodo muslimanski migranti sprejeli LGBT+ in podobne družbene eksperimente, saj bodo slednji v resnici prvi, ki bodo žrtev teh priseljencev in njihovih potomcev. Znano je namreč, da je končni cilj islama prevlada, muslimani pa se skrivajo za demokracijo dokler niso v večini, potem pa nastopi trenutek resnice, ko je treba z vsemi motečimi elementi obračunati, kar za islamsko skupnost LGBT+ brez dvoma je. Eksekucija jim ne uide.

Prerok Mohamed je namreč dejal, da če se dva moška zaloti pri homoseksualnem spolnem odnosu, je potrebno umoriti oba – tako aktivnega kot tudi pasivnega. Ob tem se ju ne sme spraševati, kdo izmed njiju je aktiven in kdo pasiven, marveč je potrebno pokončati oba. Mohamedovi spremljevalci so bili soglasni s svojim duhovnim vodjo, da je potrebno takšne prestopnike pomoriti, vendar pa je med njimi prihajalo do nesoglasja glede tega, na kakšen način je potrebno to storiti. Nekateri so namreč zagovarjali prepričanje, da je potrebno homoseksualce žive zažgati, spet drugi pa so bili prepričani, da je treba odpadnike vreči v prepad, zatem pa kamenjati.

Spet drugi pa so prepričani, da bi morali biti kamenjani do smrti. Muslimanka se je v kratkem prispevku dotaknila tudi lezbijk. Ob tem je jasno povedala, da so bili islamski učitelji soglasni, da je lezbijštvo kaznivo. Nekatere ženske bi po njenih besedah lahko zavajale in dejale, da niso homoseksualke, ampak geje, saj bi rade, da se lepo sliši, vendar jih je potrebno jasno zavrniti z besedami, da so sodomitke, homoseksualke in lezbijke.

Goreči mož, slika je simbolična. (Foto: epa)

Nemška politika odprtih vrat je v Evropo spustila kup migrantov, ki nimajo nikakršnega spoštovanja do evropske kulture, zaradi nedoslednega upoštevanja varovanja meje Schengena je teroristična organizacija Islamska država v migrantski val brez težav infiltrirala svoje pripadnike. Glede na to, da v LGBT skupnosti vlada velika naklonjenost do migrantov, ki so v Evropo prinesli porast posilstev in kriminala, jo lahko zagotovo zbode v oči primer izpred nekaj let, ko so islamski skrajneži v Mosulu vrgli moškega z zavezanimi očmi s strehe, ker naj bi bil gej.

Mateja Horvat