[Video] V libijski oddaji navdušeni nad tem, kako Palestinci rojevajo otroke, da bi jih lahko žrtvovali

Datum:

V Evropi smo priča demografskemu vojskovanju in zavojevanju, saj predvsem muslimanske priseljence spodbuja želja po osvajanju stare celine preko višje rodnosti. Podoben pristop imajo očitno tudi Palestinci, nad tem pa se je nedavno navduševala libijska televizijska voditeljica.

V oddaji na libijski televiziji Mostakbal se je voditeljica Afaf Abdel Mohsen navduševala nad razlogi, zaradi katerih naj bi imeli Palestinci veliko otrok. Glavni razlog je rojevanje bodočih mučenikov. Po njenih besedah palestinske matere vzgajajo svoje otroke v duhu odpora in boja za vrnitev svoje dežele tudi s prelivanjem krvi in žrtvovanjem življenja. V omenjeni oddaji je bil gost palestinski novinar Muhammad Abd Al-Haqq, ki je pripomnil, da je njegov dedek govoril: “Oni imajo nuklearne bombe, mi rojevamo bombe.”

“Zakaj imajo Palestinci toliko veliko dečkov in deklic?” se je  retorično vprašala voditeljica in pohitela z odgovorom na svoje vprašanje: “Slišala sem čudovit odgovor: Rojevamo veliko otrok, da jih lahko usmerjamo k smrti, k mučeništvu.”

Zatem se je oglasil palestinski novinar z anekdoto o svojem dedku, ki je preden je dovolil, da bi se kdo od njegovih otrok poročil, vedno spraševal, če bo imel vnuke, ki bodo služili kot demografsko orožje, kot rojene bombe. Voditeljica je ob poslušanju anekdote navdušeno vzklikala Alahovo ime.

“Rojevanje je zelo pomembno,” je nadaljeval Al-Haqq. “V Palestini, v Haifi in v Jafi, in povsod, kjer živijo, Palestinci pripisujejo veliko pomembnost rojevanju potomcev.”

“Uporabljajo jih za svoj odpor, hvaljen Alah,” se je oglasila voditeljica Mohsen. “Žrtvujejo jih za mučeništvo. Matere pravijo: “Rojevam veliko otrok, da bi jih vzgajala v duhu odpora in ljubezni do svoje domovine, v duhu, da je častno s svojo krvjo in z žrtvovanjem vrniti to deželo.”

Spomnimo, da naj bi se v Gazi že od malih nog učilo otroke v vrtcih in šolah, da so teroristi junaki in da je treba pobijati Izraelce.

A. S.

Sorodno

Zadnji prispevki

Korupcija na korupcijo – Golobova vlada

Golobovo vlado vse od nastopa spremljajo korupcijske afere. Sodna...

Cene, ki jih plačujemo za tečaje slovenščine za migrante, so vrtoglave

Množične migracije so za Slovenijo vedno večja težava pod...

Rusija dve leti po napadu na Ukrajino

Ruska invazija na Ukrajino ni spremenila le sveta, temveč...

Podoba vladajočih se v Bruslju na ogled postavi

Peticija o pravici do pokopa in spoštljivega spomina na...