[Video] Šok! V Stuttgartu bili priča enemu najbolj krvavih prizorov! Sirski migrant sredi belega dne in kar sredi ulice zaklal človeka!

Zločin v Stuttgartu (Foto: Socialna omrežja)

Nemško mesto Stuttgart je bilo v sredo popoldan priča enemu najbolj krvavih prizorov – sirski migrant je namreč z dolgim mečev sredi ulice zabodel človeka, ki je izkrvavel na kraju zločina. 

Evropa je po uvozu več milijonov migrantov z Bližnjega vzhoda in Afrike postala pravo nasprotje svoje nekdanje podobe. Mir in sožitje je presekala migrantska invazija s številnimi socialnimi in kriminalnimi posledicami.

Meščani sicer mirnega Stuttgarta so bili v sredo popoldan tako priča enemu najbolj krutih prizorov, kar jih pomnijo – sredi belega dne je namreč 28-letni Sirec z dolgim mečem zabodel človeka, šlo naj bi za Kazahstanca z nemškim državljanstvom.

Sredi ulice zasekal v žrtev
Kot je sicer skope informacije javnosti posredovala nemška policija, se je med osumljenim in drugim moškim vnel prepir, ki se je preselil na ulico in stopnjeval do te mere, da je 28-letni Sirec potegnil dolgo in ostro rezilo ter zasekal v 36- letnika, čigar identiteta medijem še ni znana. Ta je zaradi hudih posledic vboda umrl na kraju zločina, pomagal mu ni niti hitra pomoč.

Foto: Socialna omrežja

Iz posnetka je razvidno, da je morilec po umoru ušel s kolesom, vidi se tudi ljudi, ki želijo pomagati, vendar zaradi oboroženega migranta nihče ne želi stopiti v njegovo bližino. Kmalu zatem je stekla policijska akcija, uporabili so tudi helikopterje in osumljenca kmalu tudi našli. Policija je sporočila, da kriminalistična akcija še poteka, izdali so zgolj podatke, da sta se storilec in žrtev poznala in celo živela v skupnem stanovanju.

Image

Peter Truden