[Video] Voice of Europe: Slovenska levica skuša sabotirati novo vlado z napadanjem ukrepov proti koronavirusu

(Foto: Demokracija)

Petokolonaši, ki skušajo na vsak način sabotirati delo “nedavno oblikovane desne populistične vlade premierja Janeza Janše”, so uspeli pritegniti tudi pozornost tujine. Pri Voice of Europe so izpostavili, da je tako imenovana “peta kolona” s svojim početjem, naperjenim proti Janševi vladi, tako destruktivna, da so celo pripravljeni s svojimi pozivi k ignoriranju ukrepov vlade in stalnemu kritiziranju ogroziti slovenska življenja.

Čeprav je SDS z Janezom Janšo na čelu na predčasnih parlamentarnih volitvah leta 2018 zmagala, takrat nobena od skrajno levih do levosredinskih strank ni želela v koalicijo. SDS je na svojo priliko moral čakati do odstopa Marjana Šarca v januarju 2020.

Tokrat je Janši uspelo oblikovati vlado skupaj z NSi, SMC in Desus. Ko je izbruhnila epidemija COVID-19, pa so si številni lahko z razlogom oddahnili, da nismo v časih krize prepuščeni totalnemu brezvladju in diletantstvu, ki je zaznamovalo leto in pol dolgo Šarčevo vladavino.

Slovenska levica prezira Janšo
“Slovenska levica prezira Janšo zaradi njegove “sovražne” protimigrantske in protikomunistične retorike,” so zapisali pri Voice of Europe, kjer Janševo priljubljenost pripisujejo dejstvu, da se je bila Slovenija primorana soočiti z migrantsko krizo, ki je prizadela Evropo.

“Slovenska liberalna medijska elita je naredila vse v svoji moči, da spodkoplje in prikaže novo vlado v slabi luči,” so še dodali. Pri tem so izpostavili pisanje kolumnista Andreja M. Pozniča, ki je slovensko novinarsko srenjo označil za družbenopolitične delavce, ki “delajo le za to, da bi se k nam vrnil enoumni socializem.”

Laž – nesmrtna duša komunizma
Kot primer že naravnost destruktivnega vedenja gre izpostaviti pozive radikalne levičarske aktivistke in predsednice sindikata Mladi plus Tee Jarc, ki je na nacionalni televiziji gledalce pozivala k uličnim protestom proti Janševi vladi. “In dajmo, ko bomo lahko, pojdimo skupaj na ulice in se uprimo temu,” je pozvala Jarčeva. V času epidemije COVID-19. Ob tem ne gre pozabiti na vse laži in zavajanja s strani RTV Slovenija, ko pride do poročanja o delu Janševe vlade. Od pristranskosti in škodoželjnosti namreč kar smrdi.

Ivan Šokić

 • Antonius

  Levico in lewake ocenjujmo z distanco, ne zgražajmo se nad njihovim zlobnim početjem.
  Njihovo škandalozno početje ob smrtonosnem virusu je slovenski javnosti najboljša reklama in priporočilo, zakaj se je vredno teh barab na volilnih lističih na daleč izogniti.
  Takrat se bo potrebno ob njihovi predvolilni samohvali spomniti, kdo so, kaj so, z vsem kar sramotnega so počeli Janševi vladi, ob njenem trudu premagovanja težav s koronavirusom in posledičnih gospodarskih težav.
  Hvaležni bodimo za njihove politikantske izpade, ker se v naše veselje gumpci niti ne zavedajo, kaj si v javnost razgaljeni počnejo.
  Celo Voice of Europe, končno politikantske lažnivce, prevarante in gumpce spoznava, neprecenljivo!!

  • sunday

   to je vse res in zelo si želim, da bi ljudje bili sposobni spregledati, vsaj malo, ampak dvomim, da bo raja to spoznala, saj, da nekaj spoznaš moraš razmišljati in tu je problem ter seveda spomin zlate ribice !!!

  • KAPIBARA

   Žal je med Slovenskimi volilci, preveč slovenaćkih poturica, i prišlaka sa juga..
   -ostali opranoglavci pa ne hodijo..

 • Olga101

  Tokrat se bomo mi uprli anarhistom, kar je pravo ime za radikalneže, ki jim je edini interes brezdelje na račun tistih, ki delamo in plačujemo davke!

 • Artur

  Kako se mora ukrepati proti anarhističnim parazitskim levajzlskim petokolonašem? Formirat patriotsko aktivistično narodno udarno roko in naredit racijo nad to drhaljo in jih poloviti kot podgane.

  • MarjanG

   Tole je pa grdo. A ti, Artur, ne poslušaš, kaj govorijo pametnejši od tebe? Naj spomnim: “Slovenija naj bo domovina vseh Slovencev.” – Janez Janša, govor ob izvolitvi za PV

 • RATATA

  Jaz pa pogrešam protimigrantsko retoriko in dejanja v tej smeri!!! Predvsem napad na mejo in odstop od marakeša in ne le lažno obljiubo, da bo referendum, ki ga po zakonu ne sme biti!!
  EPP je zelo globalistično in kalergijevsko panevropejski!!

 • xtc

  Očitno je divjanje slovenske Kučan NOB sodrge prehudo tudi za EU.
  Nekaj končno pozitivnega-Evropejcem sporočajo kako nizko je možno iti,ni važno koliko vas poflika za naše cilje in interese važno je ,da si prigrabimo oblast,kupi mrličev,grobišča.morišča vse to nima pomena za nas za nas je edino kako priti na oblast,miljoni mrličev-so zgolj korateralna škoda za dosego naših mizernih ciljev.

 • šmentanamuha

  Levica sovraži Janšo. Prezir se kaže na drugačen način. Sovraštvo prihaja iz strahu, da jih bo odklopil od državnih seskov. To je predvsem strah večine . Bes pa prihaja iz vrha piramide globoke države, ker ga ne morejo uničiti.

 • MOPSEN

  Naslednji korak nove vlade….odrezat popkovino financiranja levo ležnive intrigantske javne hiše …RTVSLO….greznico ,ki zasmraja slovensko volilno telo.
  i

  • sunday

   tako je, naj si jo levisti sami financirajo, če jo želijo imeti, zakaj jim to moramo pod prisilo mi !!!

 • sunday

  vedeti je potrebno, da so levisti vedno ljubosumni na pametnejše, sposobnejše in bolj poštene od njih, ker se jih bojijo, zato so proti !!!

  • Andrej

   Zato pa so levisti pripravljeni potolči večino naroda. Zelo lahko je biti pametnejši, sposobnejši, poštenejši od njih, torej njihov sovražnik. Zelo lahko.

   • Minovak

    … potem pa bi nastal problem, ko bi morali začeti DELATI, ker bi ostali sami. Pa le ni tako enostavno, a ne…

    • Andrej

     No, komunisti VEDNO najdejo dovolj butastih, da jim narišejo gradove v oblake tako, da delajo zanje. Bistvo komunizma je: živeti na tuj račun.

 • Andrej

  Prihaja čas in je skoraj že tu, ko bo v Evropi zelo nevarno zagovarjati socializem, komunizem, ilegalce, muslimane…. Tale virus bo marsikaj postavil na bolj pravo mesto kot je sedaj.

 • Stajerka

  ….malo še naj pogledajo in objavijo kako se obnašajo slo EU poslanci…..Fajon, Brglez, Joveva……to je šele govno od govna……