[Video] Volilna prevara demokratov! V Wisconsinu na kamero ujeli prevoz 169 tisoč nelegalnih glasovnic, zdaj za 30 tisoč glasov vodi Biden!

Pozivi republikancev naj se ustavi kraja predsedniških volitev (foto; EPA)

Z vsakim dnem od ameriških predsedniških volitev je razsežnost volilne prevare, ki so se je lotili demokrati bolj očitna. Z vsakim dnem je razkritih več nepravilnosti, z vsakim dnem je bolj jasno, da so v prevaro zgodovinskih razsežnosti vpleteni uradniki na vseh nivojih. Gre namreč za za goljufije pri registraciji volivcev, štetju glasovnic, preprečevanju nadzora nad štetjem glasov ter celo uvažanjem novih glasovnic.

Številke ne lažejo, lažejo ljudje. In laž, ki so jo v sodelovanju z osrednjimi mediji in anketarji še pred samimi volitvami začeli širiti demokrati, je bila trditev o ogromnem vodstvu nekdanjega podpredsednika Joa Bidna pred predsednikom ZDA Donaldom Trumpom. V vseh državah, kjer so uspeli normalno prešteti glasove, ne da bi se spuščali v malverzacije, se je to izkazalo za laž.

A če se ozremo samo na številke v ključnih zveznih državah in primerjamo s preteklimi leti, lahko takoj opazimo, da nekaj hudo smrdi v deželi demokratski. V Wisconsinu je namreč leta 2016 svoj glas oddalo 2.787.000 volivcev. Leta 2020 je svoj glas oddalo 3.239.000 ljudi. Gre za 16-odstotno povečanje. Število prebivalcev v Wisconsinu se je od leta 2010 povečalo za vsega 2,4 odstotka. Volilna udeležba pa je po analizi Larryja Correie v Wisconsinu poskočila na z okoli 67 odstotkov leta 2016 na vrtoglavih 90 odstotkov.

Podobno je tudi v Michiganu. Leta 2016 je bilo oddanih 4.547.000 glasovnic, leta 2020 kar 5.240.000. Govorimo o 15-odstotnem povečanju oddanih glasov v zvezni državi, kjer je število prebivalcev v zadnjem desetletju zraslo za komaj en odstotek. Za primerjavo s celotnimi ZDA, leta 2016 je bilo oddanih 128.837.000 glasovnic, na predsedniških volitvah je bilo oddanih 138.143.000 glasovnic, 7-odstotno povečanje.

Pravnik Robert Barnes je ob tem izpostavil še eno anomalijo. Biden pridobiva na sto tisoče novih glasov naenkrat v ključnih državah, kjer se volijo tudi senatorji. A se teh na sto tisoče glasov za Bidna nikakor ne odrazi tudi na volitvah za senat. “Kot da bi sto tisoč volivcev v ključnih državah volilo samo za Bidna in nič drugega.”

Politični analitik Kyle Becker je ob tem opozoril na statistično neverjetnost, da bi v eni izmed takih pošiljk glasovnic bile čisto vse za Bidna. “Verjetnost, da bi se kaj takega zgodilo je nekje pod 0 odstotki.” V majhni skupnosti je mogoče doseči tak rezultat. Ko pa govorimo o številkah, ki obsegajo milijone volivcev, pa je lažje zadeti sedmico na lotu, kot pa zagotoviti da med več deset ali več sto tisoč glasovi ne bo niti eden za Trumpa.

Malverzacije so bile očitne tudi v okrožju Antrim v Michiganu. Če je Trump leta 2016 v omenjenem okrožju osvojil 62 odstotkov vseh glasov in imel pred Hillary Clinton več kot štiri tisoč glasov prednosti, so rezultati za 2020 kazali ravno obratno sliko. Biden je imel 62,5 odstotka glasov in Trump le 36,3. Ko so taki rezultati prišli pod drobnogled javnosti, so rezultate z uradne spletne strani umaknili in po poročanju Click On Detroit začeli s ponovnim preštevanjem glasov, tokrat na roke.

Omenjeno okrožje je prišlo pod drobnogled, ko so uradni podatki pokazali, da je kandidat za kongres Jack Bergman prejel samo dva glasova. Isti program, ki je zagrešil “napako” v Antrimu je v uporabi v še 33 drugih okrožjih v Michiganu, poroča Western Journal.

Iz Georgie, kjer je Trump imel veliko prednost, zdaj pa naj bi padla v roke Bidnu, je že na noč volitev na hude malverzacije opozarjal vodja republikancev v Georgiji, David Shafer. “V okrožju Fulton so našim opazovalcem prejšnjo noč povedali, naj gredo domov saj zapirajo, nakar so skrivaj nadaljevali s štetjem glasovnic.” V odsotnosti kakršnegakoli nadzora s strani opazovalcev.

Svojevrstna cvetka pa je vsekakor Wisconsin. Po pisanju CBS News je bilo v zvezni državi jasno vzpostavljena direktiva, da morajo biti vse v odsotnosti oddane glasovnice dostavljene na lokacijo, kjer bodo preštete do 21.ure po lokalnem času. Nagrajevani novinar Matt Smith pa je na Twitterju 4. novembra 2020 ob 4.uri zjutraj poročal: “Več kot 169 tisoč glasovnic iz Milwaukeeja na poti do okrožnih volilnih uradnikov.” To je 169 tisoč nelegalnih glasovnic. Biden ima v Wisconsinu po 99 odstotkih preštetih glasov trenutno 30 tisoč glasov več od Trumpa.

Za konec še pristranskost na samem volišču pri preštevanju glasov v Michiganu. Republikanski senator v senatu v Michiganu Aric Nesbitt je delil video posnet 4. novembra 2020, ki prikazuje kako člani volilne komisije slavijo medtem ko odvetnika republikancev odstranijo iz TFC Centra, kjer so se preštevali glasovi oddani v odsotnosti.

Ivan Šokić