fbpx

[Video] Vsak dan več umazanije klana Biden: Kako si je sin predsedniškega kandidata od kitajskega finančnega sklada sposodil denar, ki ga je nato investiral nazaj v sklad in zaslužil najmanj 50 milijonov dolarjev!

Hunter Biden in njegov oče "veliki mož" Joe Biden (vir: Youtube)

Z vsakim dnem prihaja na dan več umazanije klana Biden. V novih razkritjih GNews so razkrili na kakšen način je sin ameriškega predsedniškega kandidata Joa Bidna, Hunter Biden polnil svoje žepe na Kitajskem. Iz razkritij je razvidno, da je šlo za kitajsko plačevanje političnih uslug, ki jih je komunistični partiji v vlogi ameriškega podpredsednika naredil Biden. Prejšnja razkritja so pokazala, da je bil Hunter zadolžen za prenos denarja, medtem ko si je Joe polnil žepe. Podoben način delovanja s Kitajci je vzpostavila tudi govornica ameriškega kongresa, Nancy Pelosi. Otroci opravljajo umazano delo za svoje starše.

Korupcija, seks škandali, incest, pedofilija, drogiranje, zloraba oblasti, spolno nadlegovanje, ko pride do klana Biden, imajo vse. Najnovejša razkritja v zvezi s kitajskimi posli Hunterja Bidna pa po poročanju GNews razkrivajo kako je Kitajska omogočila mlajšemu Bidnu, da je obogatel.

10. julija 2017 si je Hunter Biden od kitajskega podjetja BHR Partners (Bohai Harvest RST (Shanghai) Equity Investment Fund Management Co., Ltd.) sposodil 1.012.896 yuanov. To je približno 151.379,64 dolarjev. Biden je imel v omenjenem podjetju vse od leta 2013 10-odstotni lastniški delež. Na spletni strani podjetja je naveden celo kot njegov direktor.

Biden je nato posojilo BHR investiral nazaj v podjetje. Investicijski sklad BHR trenutno upravlja s sredstvi v kitajskem državnem lastništvu v vrednosti 6,5 milijard dolarjev. Po najbolj konservativnih ocenah naj bi bil delež Hunterja Bidna vreden najmanj 50 milijonov dolarjev.

Kitajski komunisti ne skoparijo
Glede na prvotno investicijo v višini 400 tisoč dolarjev bi to pomenilo, da se je od leta 2013 do leta 2020 Bidnova investicija povrnila v vrednosti 12.400 odstotkov. “Glede na serijo naključij je investiranje Hunterja Bidna v BHR problematično na več nivojih,” so poudarili na GNews. Biden je vložil vsega 3 milijone yuanov, dobil pa vrtoglavih 50 milijonov dolarjev. Eno tretjino od vloženega pa si je celo sposodil od podjetja, ki mu je nato omogočilo ogromne zaslužke.

BHR investicijsko partnerstvo je v celoti upravljano s strani Kitajske. Investicijski sklad je v celoti povezan z Bank of China, kitajsko državno banko. Investicijski partnerji in stranke so pretežno kitajska državna podjetja. Finančne transakcije s katerimi se ukvarja BHR pa so po trditvah GNews namenjene izplačevanju in zagotavljanju financ za BHR. “BHR obstaja zgolj in samo da bi delil politične nagrade.”

Ivan Šokić