fbpx

[Video] Z ruskim predsednikom Putinom ni šale: Izkazal se je za smrtonosnega morilca!

Foto: YouTube

Ruski predsednik Vladimir Putin se je izkazal za smrtonosnega morilca, potem ko se je pojavil videoposnetek, na katerem testira najnovejšo ostrostrelsko puško tipa SVCh-308 Kalašnikov . 

Kremeljski voditelj je pri streljanju z razdalje 600 metrov zadel tarčo v glavo, jetra in trebuh. Trije streli od petih so bili dovolj natančni, da bi ubili tarčo, medtem ko sta druga dva strela zadela mimo.

Posnetek, ki je zaokrožil po spletu in svetovnih medijih, prikazuje Putina, ki sedi za mizo v strelišču Patriot parka v moskovski regiji. Do nazornega prikaza Putinovih strelskih sposobnosti je prišlo po tem, ko so se pojavile govorice, da je on dal zastrupiti svoje sovražnike v angleškem Salisburyju.

Tiskovni predstavnik Putina Dmitry Peskov je odločno zavrnil trditve, da naj bi bil Putin tisti, ki je naročil atentat na ruski model s strupom za podgane. Domnevna žrtev napada Anna Shapiro, ki je z možem obedovala v restavraciji v Salisburyju in se nato počutila slabo, je izpostavila, da je postala tarča Putinovih pomagačev. “Želijo se me znebiti, ker nasprotujem Putinu in sem obrnila hrbet svoji državi,” je med drugim izpostavila Shapirova. Peskov je po navedbah britanskega Daily Maila v imenu Putina izpostavil, da ne vidi nobenega smisla v komentiranju konkretnega primera, in dodal, da je od daleč vidna absurdnost navedb, ki prihajajo iz Salisburyja.

N. Ž.