fbpx

[Video] Zaradi vse bolj nasilnih “fajončkov” švedski policisti potrebujejo, ne boste verjeli, posebno policijo, da jih bo zaščitila na poti domov!

Švedska policistka se zaradi migrantov ponoči boji sama hoditi domov. (Foto: YouTube)

V sodobni multikulturalistični Švedski se zadeve bližajo mejam absurdnosti. Policisti v Rinkebyju, kulturno obogatenem predmestju Stockholma, so prosili za pomoč, saj je postalo prenevarno, da bi sami ponoči hodili domov.

Kot poroča švedska televizija STV 2, ki jo povzema portal Fundacije RAIR, bodo jeseni v Rinkebyju na severu Stockholma odprli novo policijsko postajo, kjer bo delalo 200 policistov na terenu in 80 v pisarnah. Tiste policisti, ki bodo zaradi dela odhajali domov pozno ponoči, bodo spremljale “posebne patrulje”.

Že zdaj so “fajončki” grozili gradbenim delavcem, ki so novo postajo gradili. Izrečenih je bilo tudi veliko groženj, da bodo obračunavali s policisti, če bo na “njihovem ozemlju” policijska postaja. Najbolj nevarna je pot domov z metrojem. Temu bodo “posebne patrulje” posvetile največ pozornosti.

Nova policijska postaja v Rinkebyju na severu Stockholma. (Slika: YouTube)

In če se policisti bojijo sami hoditi domov, si lahko mislite, kako je šele povsem običajnim belim domačinom in domačinkam. Predvsem slednje so na Švedskem žrtve kulture posilstev, ki jo prinašajo iz svojih dežel “fajončki”. Seveda tega, kar se dogaja na Švedskem, ne boste prebrali ali gledali v slovenskem medijskem mainstreamu, še posebej ne na javni RTV Slovenija.

Demokracija