[VIDEO] Žrtvi posilstva dveh muslimanov sta izšli iz anonimnosti in govorili o grozljivih izkušnjah

Linzi Williams in Natalie Fuller (Foto: youtube)

V Angliji je veliko število zamolčanih posilstev, saj sta “kultura cenzure” in politična korektnost privedli do neukrepanja  pristojnih, ki so se bali, da bi jih imenovali “rasistični,” ker so posiljevalci pretežno muslimanskega in pakistanskega izvora, ki posiljujejo zgolj bela dekleta, ki niso muslimanke – muslimane namreč koran uči, da je treba ženske, ki niso verne, spolno zlorabiti.

Linzi Williams in Natalie Fuller sta že od otroštva najboljši prijateljici in sta končno opustili svojo anonimnost ter novinarjem kanala 4 povedali o tem, kako sta bili kot mladoletnici posiljeni, storilca sta bila muslimanska moška.

Posilila sta ju brata
Williamsova je bila stara 15 let, ko jo je zlorabil Arshid Hussain, vendar je mislila, da je to običajen odnos fant – dekle, saj pred njim ni bila še z nobenim. V njunem odnosu je zanosila, nakar je naredila splav, od takrat pa s težavo zaupa ljudem in trpi zaradi različnih težav, kot je tudi strah, da bi se na koga navezala.

Fullerjeva pa je bila stara le 13 let, ko jo je posilil Arshidov brat Bannaras. Natalie trpi zaradi napadov panike in opisuje izkušnje kot mučenje, ki ga mora preživeti vsak dan. Bannars je Natalie skušal prepričati, da storita spolno dejanje v gozdu, ker pa ona tega ni hotela, jo je močno pretepel. Mlada punca je bila prestrašena, vendar se je opogumila in o dogodku povedala policiji. “Dala sem jim ime, vendar ni bilo nič storjeno. Bilo je ogabno, bila sem samo otrok in tam so bili vsi ljudje, ki bi me morali varovati, vendar me niso,” je dejala Natalie.

1400 žrtev, obsojenih le 92
V Rotherhamu v Angliji je od osemdesetih let prejšnjega stoletja 1400 žrtev spolnega izkoriščanja otrok, le 92 ljudi pa je bilo obsojenih. Bannars in Hussain sta bila obsojena in zaprta, toda Williamsova in Fullerjeva vesta, da migranti še vedno delujejo v mestu. “Vidim, da se še vedno dogaja. Ob vožnji po mestnih središčih je možno opaziti moške v avtomobilih, kjer so navzoča tudi dekleta,” je dejala Williams.

D. Š.