Volilna prevara: V Pensilvaniji skoraj milijon ukradenih glasov!

Foto: Twitter

Matematik Bobby Piton je ta konec tedna razkril, da je v Pensilvaniji preučil nekaj več kot 9 milijonov zapisov in odkril kar 521.879 unikatnih priimkov. Z drugimi besedami, ti ljudje nimajo staršev, bratov in sester, tet, stricev ali bratrancev, ki bi imeli enak priimek, gre torej za fantomske volivce.

Matematik Bobby Piton, ki je o volilni prevari na ameriških predsedniških volitvah 2020 nedavno pričal pred zakonodajalci v Arizoni je po poročanju Gateway Pundit ugotovil, da 245.033 oziroma nekaj manj kot 47 odstotkov vseh priimkov volivcev v Pensilvaniji pripada eni sami osebi, ki nima nikakršnih sorodstvenih povezav.

Po drugi strani pa primanjkujejo priimki, ki bi se morali pojaviti v obsežnejšem številu, saj sodijo med najbolj pogoste priimke v Pensilvaniji, torej priimki kot so na primer Smith, Johnson ali Jackson. “Izginilo je kar 11.565 Jacksonov, le kaj se je dogajalo v Pensilvaniji,” se je ob svojem dognanju presenečeno spraševal Piton. Omembe vreden deficit je bilo zaznati pri kar petstotih od tisoč najbolj pogostih priimkih.

Bobby Piton je odkril, od kod naj bi prišlo več kot 695 tisoč nezakonitih glasovnic v Pensilvaniji. Predsednik Donald Trump je v volilni noči v Pensilvaniji vodil z več kot 700.000 glasovi pred Joejem Bidnom, potem pa se je čudežno pojavilo na stotisoče glasovnic, ki so bile namenjene Bidnu. Med 695.000 in 958.000 volivci je praktično izginilo iz Pensilvanije.

Na podlagi Pitonovih ugotovitev se zdi, da je bil na delu nameščeni akter, ki je optimiziral želeni rezultat, tako za zvezno državo Georgia kot tudi za Pensilvanijo. Piton je tudi sporočil, da je v soboto nekomu, ki ima s predsednikom Trumpom osebne stike, poslal več kot 50 strani svojih ugotovitev iz zadnjega meseca.

Po Pitonovih ugotovitvah naj bi bilo na podlagi njegove analize podatkov iz volilnih registrov Pensilvanije ukradenih skoraj milijon glasov. Piton je ob tem pozval oblasti k ukrepanju.

Sara Bertoncelj