[Video] Hamasovi teroristi nad Izrael poslali kar 430 raket, ciljali so celo šole!

Foto: Twitter

Teroristi iz Palestine so v zadnjih 24 urah nad Izrael izstrelili okoli 430 raket, obstreljevanja pa se nadaljujejo. V raketnih napadih, za katerimi stoji teroristična skupina Hamas, je umrl en Izraelec, več jih je ranjenih. 

Teroristična skupina Hamas, ki jo podpira Iran, te dni izvaja masovne raketne napade iz Gaze na izraelska ozemlja. Do danes so namreč izstrelili okoli 430 raket, pri tem pa ubili enega Izraelca, več je ranjenih. Pri tem pa Palestinci niso izbirali tarč, saj so streljali celo na osnovno šolo, k sreči pa noben od otrok ni bil poškodovan.

V odgovorih izraelske vojske na območje Gaze so uničili štab Hamasa, ki so ga teroristi uporabljali za načrtovanje terorističnih dejavnosti ter drugih logističnih aktivnosti za ubijanje Izraelcev.

Izraelsko obrambno ministrstvo je na svoji strani opozorilo, da Hamas že od malih nog rekrutira ter vzgaja otroke za nizkotna teroristična dejanja, pri čemer nedolžne otroke ropajo prihodnosti in brezskrbnega otroštva.

C. Š.

 • ZatonMesecnikov

  #Hamasovi teroristi nad Izrael poslali kar 430 raket, ciljali so celo šole!#

  kaj dosti s tistimi njihovimi raketami nimaš za ciljati. Potem pa Izraelci pošljejo letalo na izstrelišča, pa levičarji vsega sveta kričijo pa cvilijo. Pa t.i. palestinci tekajo pred kametami s kakšnim truplom, ponavadi otroka.

  kakršni so, jih imam na sumu, da ga še sami ubijejo, za namene promocije.

 • xtc

  Hamas je neksj takega kot pri nas levi pol,ki oblači otroke in jih indoktrinira v komunistične teroriste in oblači v Tito jugend uniforme.

 • Roman Benedik

  To ni nič v primerjavi z stotinami palestinskih vasi,ki so jih uničili judovski okupatorji

  • Clemen J.

   Tiste vasi so bile na crno zgrajene, ce mislis beduine ki so nomadi alinpo domace cigani, ki se naselijo kjer se jim zazdi. No omas pa tudi porusene hise levicarjev oz. Islamskih teroristov. In tako bi morali delati vsi, ne pa da jih pri nas levicarji scitijo.

 • Mihilus

  Hamas je po do sedaj videnem ena najbolj nesposobna teroristična organizacija kar sem jih videl. Dolgo časa sem mislil, da so haji-ji nesposobni v vojskovanju. Skozi stoletja konflikta z judeokrščanstvom (roflmao) so bili ničkolikokrat potolčeni tudi z 10krat ali 100krat manjšo vojsko.

  Potem pa je prišel hezbolah.

  Vse kaže, da je Hamas smo še ena fake zio-teroristična organizacija katere namen je
  1: podpihovanje židovskega sovraštva proti njihovim muslimanskim bratom.
  2: vzponu toksičnega židovskega etnocentrizma
  3: vzbujanje simpatij med zio-krščanarji
  To je namreč vse kar je Hamas v vsem svojem času svojega obstoja pravzaprtav uspel storiti. Ubiti niso niti ducata židov. Kar je pravzaprav svojevrsten uspeh.

  Še najtežje pa je brat komentarje bledokožcev na zio portalih, kako kot bebci požirajo to propagando. Da bruhaš.

 • Skrajno Desni

  Pa naj že enkrat zravnajo z zemljo to Palestino.

  • KAPIBARA

   Ma mora biti neki poligon, za preizkušat novitete..
   Je pa odlično dejat tisti Izraelec, tisti palestinki: Kaj imate za pokazat človeštvu ? Samo teroriste.. ko mu je nekaj pametovala o agresiji…
   (ko bi le njadel tisti posnetek- lahko kdo pomaga..?? )

  • Marija

   Ne bodi smešen naš parlament jo hoče priznati kot samostojno državo.

 • Darth Vader

  Boštjan Videmšek že pripravlja serijo oddaj na RTV, kjer bo pojasnil, da so bile to rakete za ognjemet ter da so v Palestini zgolj proslavljali rojstni dan sina od malce bolj premožnega zlatarja ter da se je zbrala cela skupnost in so si zaželeli ognjemeta za obeležitev dogodka a žal so bili sami žrtve prevare, kajti trgovec v trgovini z opremo za ognjemete jim je za ceno raket za ognjemete prodal nekaj mini balističnih raketk. Tako so prave žrtve kapitalističnega izkoriščanja pravzaprav ti ubogi palestinci, ki so se zbrali, da bi proslavili rojstni dan zlatarjevega sina…Izrael pa je pomagal zlobnemu trgovcu, da je pri prodaji pirotehnike uspel prevarati samega zlatarja ter tako sokriv, da so rakete pristale v Izraelu.

 • Olga101

  Prijatelji levičarske drhali (po Videmšku) in svojati (po Trčku) želijo uničiti Izrael!

  • Se ti zavedaš da smo v NATO in moramo podpirati t.i. islamske ekstremiste. Izrael je treba bombardirati po vzoru Srbije!

 • Clemen J.

  Upam da izrael izbrise to islamisticno drhal iz oblicje zemlje.

 • piko8

  TERORISTI to je prava beseda za hamas!!
  Mafijski Boter milan kurčan in njegovi pisuni 571s podporo serpentinška pa te TERORISTE imenuje fake borci, tudi partizanske KLAVCE zblojene levice radi tako imenujejo, pa vemo , da iz vsake jame gledajo kosti POMORJENIH SLOVENSKIH DOMOLJUBOV IN NEDOVŽNIH OTROK, ki so jih pomorili partzani pod krvavo zvezdo!!