ZDA: Bidnova zaposlitev fetišista Brintona ogroža nacionalno varnost

Foto: printscreen

V Bidnovi Ameriki so morale in vrednote zavržene. Bidnov najnovejši zaposleni na uradu za jedrsko energijo ministrstva za energijo (DOE) kot drugi pooblaščenec za vprašanja jedrskih odpadkov je strokovno usposobljeni Sam Brinton, ki pa se je takole predstavil medijem: “Podnevi delam, da rešim lezbijke, geje, biseksualce, transspolne, queer in sprašujoče (LGBTQ) mlade pred samomorom, ponoči pa delam, da rešim svet pred okoljsko katastrofo, povezano z jedrskimi odpadki,” Strokovnjaki menijo, da Biden sprejema odločitve, ki so povsem škodljive za nacionalno varnost ZDA.

V očitnem poskusu spodbujanja kontroverzne ideje o “napredni raznolikosti” v ZDA je Bidnova administracija pred kratkim najela Sama Brintona za vodjo oddelka za jedrsko energijo in odlaganje goriva in odpadkov. Zdaj je Sam deležen velike pozornosti na družbenih omrežjih – vendar ne zaradi svojega izjemnega strokovnega znanja na tem področju, ampak zaradi svojih nenavadnih obsesij in spolnih fetišev.

Kljub Brintonovim številnim kvalifikacijam je Bidnova odločitev javnost zelo razburila, saj naj bi s svojim dejanjem ogrozil državno varnost, kar potrjujejo tudi številne objave na socialnih omrežjih, sploh v tem času ukrajinske krize, ko bi morale ZDA stati vzravnano in moralno pred ruskim velikanom. Konzervativne kampanje, ki Bidnovi odločitvi nasprotujejo, so preplavile družbena omrežja in Bidnovo odločitev označile za “moralni propad”. Brintonov javno obelodanjen življenjski slog ni primeren za zahteve visokega javnega vladnega položaja.

Zaskrbljujoče morebitno srečanje kontroverzneža s fundamenalističnimi družbami
Zasedanje pomembnega položaja v DOE bi očitno zahtevalo, da sodeluje s svojimi tujimi kolegi na Kitajskem, v Rusiji in Iranu – ali kateri koli drugi državi, ki je videti normalna. V primeru Irana, fundamentalistične muslimanske države z jedrskimi ambicijami, bi prisotnost odkrito deviantne “transvestitske kraljice” nedvomno zaostrila pogovore, saj bi se tam soočil s preganjanjem zaradi svojih spolnih nagnjenj. Brintonova zaposlitev je primer pobud Bidenove administracije za “raznolikost, pravičnost in vključenost (DEI)”, ki je vključevala tudi imenovanje dr. Rachel Levine, transspolne zdravstvene uradnice na ministrstvo za zdravje.

Problematična je “ohlapna morala”
Ne bi smelo biti presenetljivo, da Bidenova administracija ljudem, ki trpijo zaradi histerije in ohlapne morale, omogoča, da se dvignejo na visoke vladne položaje, saj se ji je pridružila celo podpredsednica Kamala Harris s svojim pozdravom zaimkovalnih ritualov. Kot je podrobno povedal Colin Wright za Wall Street Journal , “sodelovanje v ritualih zaimkov vas naredi sokrivca v regresivnem sistemu prepričanj spolne ideologije in ga legitimira. Daleč od tega, da je neškodljivo dejanje, služi kot implicitna potrditev ideologije spola in vseh njenih radikalnih načel.” Terry Schilling, predsednik konservativne lobistične skupine American Principles Project, je Brintona označil za “popolnega spolnega degenerika “. Drugi je tvitnil: “Če je to tisto, kar je zadolženo za vprašanja jedrskih odpadkov v Bidenovi upravi, bi moralo začeti pri sebi.”

Poskus infiltracije prebujencev na vladne položaje
Gre za popolni poskus infiltracije levičarskih “novodobnih prebujencev” na vladne položaje. To na ZDA v svetovnem kontekstu absolutno meče izredno slabo luč, saj z zaposlitvijo Sama Brintona Amerika zavrača vse temeljne moralne vrednote, ki pa so v ostalih državah globoko zakoreninjene. Dostojna družba mora nekatere stvari, tudi če so zakonite, stigmatizirati, da se zaščiti tako, da ljudi odvrača od vdajanja svojim uničujočim strastem. Mnogi ameriški konzervativci vidijo težavo v tem, da kulturna levica obvladuje njihove institucije, zlasti narativno oblikovanje znotraj in med institucijami, in delujejo na podlagi implicitnega ali eksplicitnega prezira do moralnih temeljev.

Tanja Brkić