fbpx

Zdravnica šokirala s pismom o migrantih, ki so slabši od živali: “S seboj vlačijo shirano otročad, ko ta umira, pa koljejo zdravnike!”

Slika je simbolična (vir: twitter)

V javnosti še vedno kroži pismo češke zdravnice iz leta 2015, ko je v Evropi divjal migrantski val. Zdravnica je namreč že vse od začetka migrantske krize imela opravka z nelegalnimi muslimanskimi in afriškimi migranti, ki so po njenih besedah še slabši od živali in ne sprejemajo drugih zakonov, kot tistih od Mohameda in Alaha. Kot je razkrila, migranti čez pol kontinenta vlačijo shirano otročad, ko pa ta kljub najboljši oskrbi, ki je je deležna na račun davkoplačevalcev, umira, pričnejo njihovi starši klati zdravstveno in medicinsko osebje. Bolnišnice so polne policistov in policijskih psov, ki preprečujejo še hujše posledice, nejasno pa je, zakaj se migrantom vse to dopušča. Po vsej verjetnosti ima z množičnimi nelegalnimi migracijami nekdo širše načrte …

V javnosti še vedno kroži pismo češke zdravnice iz leta 2015, ki na portalu X Vijesti razkriva, kako je delati z muslimanskimi in z afriškimi migranti. Zdravnica v pismu uvodoma zapiše: “Imeli smo sestanek v münchenski bolnišnici, saj je situacija enostavno nevzdržna. Številni muslimani zavračajo zdravljenje, če jih zdravi ženska, ženske pa ne želimo biti pri teh živalih, posebno pri tistih iz Afrike. Odnos med zaposlenimi in muslimani se zelo poslabšuje, od nedavnega imigranti po bolnišnicah hodijo v spremstvu policije s psi in tako je jasno, za kaj gre.” Mnogi migranti imajo AIDS, sifilis in številne eksotične bolezni, ki jih v Evropi še nismo videli. Če migrantom slučajno predpišejo zdravilo na recept, ki ga morajo plačati, takoj pride do pretepov, kričanja, nasilja, še posebej, če je zdravilo za otroke.

Migranti so popolnoma nesposobni in brez vsakršne izobrazbe
Ko migranti pridejo v ambulanto, pustijo otroke in ukažejo: “Tukaj se otroci zdravijo brezplačno.” Če jim ne postrežejo z želenim zdravilom, so pripravljeni tudi ubijati, zato policija poleg azilnih domov nadzira tudi velike bolnišnice. O tem se sicer ne sme govoriti in pisati, ampak ti ljudje so živali. Trenutno je v Nemčiji brezposelnih 2,2 milijona ljudi, zdaj pa jih bo najmanj 3,2 milijona. Večina migrantov je glede na pismo zdravnice popolnoma nesposobnih in nimajo nikakršne izobrazbe, njihove ženske pa sploh ne delajo: “Ocenjujem, da je ena od desetih žensk noseča. Več sto tisoč jih je s seboj pripeljalo svojo otročad, ki je popolnoma neprehranjena. Če se takšno stanje ne popravi, se vračam domov, pa četudi bom morala v prisilno upokojitev. Tukaj ne bom ostala niti za dvojno plačo. Zelo so neprijazni do žensk.”

Foto: iStock

Migranti s seboj vlačijo shirano otročad, ko ta umira, pa koljejo zdravnike
Doktorica v pismu nadaljuje: “Naš vodja izmene je dejal, da mu je zelo žalostno videti bolničarko, ki leta dela v tej bolnišnici za 800 evrov mesečno in se mora zdaj soočati z mladimi migranti, ki jo nadirajo, seksualno vznemirjajo in ji govorijo ‘vse ali nič’, ko jih zavrne, pa postanejo agresivni, vse dokler ne pride policija. Osebje bolnišnice je do sedaj nekako uspevalo preprečevati okužbe in posilstva, a to je zgolj zaradi velikega števila policistov. Ne želim si niti predstavljati, kaj bi bilo brez policije.” Kar se tiče okužb, zdravnica pojasnjuje, da je le še vprašanje časa, kdaj se bodo razširile po Evropi.

(Vir: Twitter)

Migranti ne sprejemajo ničesar, razen zakonov Alaha in Mohameda
Pred nekaj tedni so migranti napadli zdravnike v eni izmed bolnišnic, o čemer pa vsi molčijo: “Otroka, starega osem mesecev, so tri tedne vlačili čez pol Evrope. Otrok je žal umrl, čeprav je prejel medicinsko oskrbo v eni najboljših nemških otroških bolnišnic. Trkat so zabodli zdravnika in dve medicinski sestri. Zdravnik je bil operiran, dve sestri pa ostajata na intenzivni negi in ni znano, ali bosta preživeli. Nihče ni bil kaznovan za ta zločin. Kaj bi se zgodilo, če bi bilo obratno? Da nekdo do smrti zabode imigranta in da mi mečemo okužen urin po ljudeh?!” Če ne drugega, bi bili privedeni pred roko pravice, meni zdravnica, migrantom pa se ne zgodi nič. Kot pojasnjuje, lahko oni počnejo vse, tudi ubijajo in koljejo lahko, pa ne bo nihče ničesar naredil, niti jim nihče ne pove, da je to narobe: “Vi ne razumete, kako so ti ljudje izprani, sploh niso humani, ne sprejemajo ničesar, razen zakonov Alaha in Mohameda.”

Foto: iStock

Migrantom se dopušča vse, z njimi ima nekdo večji načrt …
“Samo predstavljajte si, da morate biti v službi obkroženi s policisti in s policijskimi psi in se stalno bati za svoje življenje, pa vam bo jasno, o kakšnih ljudeh je govor. Nejasno je, zakaj se njim vse dopušča, zato mislim, da ima nekdo drug večji načrt, kot si ga lahko zamislimo,” je še sklenila zdravnica, ki že vse od začetka migrantske krize dela z migranti. Nevarnosti skuša pobegniti z vsemi močmi.

Rok Krajnc