Ženska iz srbske vasice se je morala pred migranti braniti s sekiro!

Foto: epa

Ženska (64) je legla k počitku, ko je zaslišala, kako nekdo vlamlja v hišo. Pograbila je sekiro, ki jo ima zaradi migrantske krize vedno ob vzglavju in odprla vrata. Pred seboj je zagledala okoli petnajst migrantov. Dvignila je sekiro … Po poročanju srbske Politike je bila ženska Stevka Sekić, do migrantskega napada pa je prišlo v vasi Merdare v Srbiji, v neposredni bližini meje s Kosovom.

V vasi Merdare se je zgodil incident, ko je večja skupina migrantov poskušala vdreti v hišo, v kateri živi sama Stevka Sekić (64). Čeprav je pred hišo in v hiši prižgala luč, je ena skupina migrantov poskušala vdreti skozi okno, druga pa skozi vrata. Kljub krikom Stevke Sekić, naj odidejo, so še vedno poskušali priti v hišo.

Sekićeva, ki se sicer težko premika, je zato vzela sekiro in odprla vrata, poroča Beta. Ko so zagledali žensko s sekiro v roki, so migranti zbežali čez njeno dvorišče proti drugi hiši. Na srečo so ljudje iz bližnjih lokalov slišali Stevkin klic na pomoč in z žarometi avtomobila osvetlili veliko skupino migrantov, ki je nato zbežala. Sekićeva pravi, da je bilo v skupini približno petnajst migrantov, med njimi več žensk z otroki v naročju.

Foto: STA

Sekiro imam vedno nekje na dosegu roke: vsi v Merdarah smo v strahu pred pogostimi vdori migrantov, ker ne vemo kakšne namene imajo. Tudi policija ve, da vdirajo,” je dejal Sekićeva. V zadnjih dveh mesecih je s Kosova v Srbijo v bližini Merdar prišlo veliko migrantov. Prebivalci Merdar pravijo, da so migranti agresivni in jih je zelo strah. Migranti so vlomili v skoraj vse hiše v Merdarah in okoliških vaseh.

Foto: epa

Demokracija

 • Nata

  Seveda, Kosovo jih z veseljem spušča naprej. . . . . . še kakšen domač se jim pridruži , pa je!!

 • Van Der Waals

  ciganske ilegalce nagnat iz države!!!

 • Felikss_AH

  Kakšni paradoxi in absurdi se dogajajo odkar so se Evropske prodane duše zavezale lastnem izginotju… isto sranje pa je tudi v Ameriki, Avstraliji in kot kaže zdaj se še Japonska pridružuje tej MultiDrekulti “koaliciji”. Vsa čast pa Kitajcem… oni svoje Muslije lepo kar anulirajo… in tako ostajajo še avtentična družba… vsaj še nekaj časa… dokler tudi njih ne bodo Komunistične oblasti prodale Globalistom.

  Kdo bi si mislil… Srbija in njeno Veliko-Srbstvo… pa vojna z Muslimani v Bosni… pa z Šipci… pa popušili Kosovo… in zdaj navzlic najmočnejši vojski Balkana, spuščajo tole golazen da im gomazi povprek in počez… in niti niso v Sovjetizirani EU. Dobro je vedel Sarkozy kaj napoveduje… ko je stresal NWO program v UN 2009… poudaril je – “Nihče, ponavljam NIHČE ne bo ostal izoliran v “progresu” NWO… v to gremo vsi skupaj… ker sile “progresa” so močnejše od sil konservatizma.

  Očitno tako tudi bo… ker se je kriminalno-parazitska tolpa tako globoko zažrla v Evro-družbe da prevladuje na vseh nivojih… in tu imate kdo je ta tolpa – https://www.youtube.com/wat… – in – https://www.youtube.com/wat… – tu so pa tudi obvezne fotke vsakokrat ko se ustoličijo novi predsedniki ZDA in tudi Rusije –
  https://im0-tub-com.yandex….
  https://im0-tub-com.yandex….
  https://im0-tub-com.yandex….
  https://im0-tub-com.yandex….

  Pa naj pol nekdo še naklada da tile niso gospodarji… kar cele planete… in odgovorni za vso to zlo! … Jebenti bokca… Adi, kje si zdaj?

  • Unikatna

   “Tega spletnega mesta ni mogoče doseči, Naslova IP strežnika im0-tub-com.yandex ni bilo mogoče najti.”

   • Felikss_AH

    Hvala za opozorilo… moja napaka pri kopiranju linkov… popravljeno

 • RATATA

  LETOS ŽE TISOČ PRIMEROV NAPADOV Z NOŽEM V NEMČIJI. VSAK DAN NEKAJKRAT NEKDO IZVLEČE NOŽ.
  (od povabljenih astrofizikov in doktorjev, da se razume!)…

 • Olga101

  Vsaka čast!

 • gabrijelobid

  Ženska zrihtaj si eno fejst pokalico.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!