fbpx

Znani duhovnik, karizmatik in potujoči misijonar James Manjackal v mističnem izkustvu ugledal srhljivo vizijo prihodnosti Evrope: Grozi nam krvavo preganjanje s strani islama!

James Manjackal pri papežu Frančišku.

Nekateri hrvaški mediji so objavili precej nenavadno novico o tem, kaj je o prihodnosti Evrope govoril znani duhovnik, karizmatik in potujoči misijonar James Manjackal, ki ga dobro poznajo tudi katoličani v Sloveniji, saj je več let prihajal na Kurešček, kjer je imel seminarje z množično udeležbo. Gre za katoliškega duhovnika, doma iz indijske Kerale, njegovo poslanstvo pa je oznanjati evangelij po svetu, zlasti v Evropi, za katero pravi, da je praktično izgubila krščansko identiteto. Manjackal je sedaj že nekaj let na invalidskem vozičku, že nekajkrat je bil že na pragu smrti, vendar še vedno oznanja evangelij ter vodi duhovne obnove.

Po pričevanju ene od hrvaških romark, ki se je v tem tednu udeležila duhovne obnove pri njem, je pri darovanju svete maše – prav v trenutku povzdigovanja – doživel hudo bolečino. Kasneje je začel jokati, ob tem je Richi, sicer sin Manjacklove pomočnice Gabi in po poklicu zdravnik, navzočim povedal, da je imel oče James vizijo celotne Evrope in kako so ubijali njene otroke ter jih mučili. Po tej viziji naj bi muslimanske države okupirale Evropo, kristjani pa bodo preganjani. Zato je Manjackal prosil evropske narode, naj začnejo moliti, naj ustanavljajo molitvene skupine. Kristjane je pozval, naj brez odlašanja začnejo evangelizirati in razglašati Jezusa na vsakem kraju.

Če se Evropa ne bo spreobrnila, bo njena prihodnost krvava!
Kot je še povedal indijski duhovnik, je njegova naloga, da gre po evropskih državah in pripravi evropske narode na preganjanje, ki prihaja. Evropa se namreč nahaja v temi, ima sicer krščanske korenine, “vendar smo zavrgli Boga”, je dejal po poročanju portala rastimougospodinu.hr. Na kruta dejstva, da se je Evropa odmaknila od krščanstva, je sicer preroško opozarjal že večkrat, to pa je pot v propad. “Čas je, da se Evropa zbudi in vrne h Gospodu Jezusu, ki je edino zatočišče in pomoč,” je zapisal že pred časom. In dodal: “Morate vedeti, da so bile to do nedavnega katoliške in nasploh krščanske države.” Opozarja, da v mnogih evropskih državah k nedeljski maši ne gredo niti štirje odstotki prebivalstva, kar je minimum za krščansko identiteto. “Veliko je nekrščenih otrok, veliko število mož in žena, ki niso poročeni, a živijo neporočeni, le malo število ljudi gre k spovedi in prejema ostale zakramente, medtem ko družinske molitve skoraj ni več. Resnica je, kar je dejal prerok Jeremija, ko je rekel ’Zapustili so Boga, izvor življenja’. Ločitve, istospolne skupnosti, splavi, evtanazija in vse druge oblike nemoralnosti so v teh državah legalizirani! To je pot v Sodomo in Gomoro!” Med prebivalci teh držav ni več spoštovanja Boga, je še opozoril James Manjackal in opozoril na prihajajočo Božjo kazen.

Znani karizmatik, ki je izdal tudi več knjig (nekatere so prevedene tudi v slovenščino, izdal jih je Center Kraljice miru s Kureščka), je tudi opozoril, da je sedaj tudi čas, da ljudje, ki so na oblasti, in vse prebivalstvo teh držav obrnejo svoje oči h Gospodu in začnejo klicati Njegovo ime, ker vsak, ki bo klical Jezusovo ime, bo rešen. Čas je tudi za kesanje in spremembo obnašanja pa tudi za odločitev za življenje v skladu z Božjo voljo, je še dejal. “Gospod govori: vrnite se k meni in jaz se bom vrnil k vam. Naš Bog, Jezus, je usmiljen in blag. Ko so se Ninivljani pokesali, je tudi Bog spremenil svoj načrt, da jih uniči. Čas je, da se krščanska Evropa zbudi in se vrne h koreninam svojega življenja in kulture, to pa sta Kristus in krščanstvo. Odreče naj se hladnosti, mlačnosti in malodušnosti do Kristusa in njegove Cerkve, ki imata odgovore in rešitve na probleme sedanjosti. Če bo Evropa potrdila svojo vero v Kristusa zmagovalca, bo On ščitil Evropejce in pokončal njihove sovražnike,” je povedal Manjackal, ki je prav tako tudi poudaril, da naj se politično vodstvo Evrope združi v Kristusu za borbo proti sovražnikom. Žalostno pa je, ker je Evropa razdeljena, saj sovražnik to razdeljenost izrablja. “Prosim, da se Evropa zedini v veri v Kristusa in Cerkev ter raste v miru in blagostanju. Želim in prosim, da vsi evropski kristjani spoznajo moč Kristusa, njihovega Odrešenika in Gospoda. Naj Marija, Kristusova mati in Kraljica Evrope, prosi za rešitev Evrope,” je še dejal Manjackal v svojem sporočilu za svet.

Ponavljajo se scene iz čase Stare zaveze: evropske institucije so vse bolj zaslepljene!
Morda bo kdo ob branju Manjackalovega opozorila rekel, da je to kvasanje. Drži namreč, da je trenutni čas za krščanstvo in Cerkev zelo neugoden, tudi zaradi napihnjenih medijskih poročil o menda razširjenih in zatajevanih pedofilskih dejanjih. Nekdo drug bo morda videl edino težavo v tem, da se Evropa “nekrščansko” obnaša do “beguncev”. Vendar pa, na pohod islama v Evropo že nekateri katoliški duhovniki opozarjajo že precej let, tudi v Sloveniji – čeprav s takimi opozorili tvegajo tudi cerkveno kazen in celo odslovitev iz kleriškega stanu. To pa seveda ne spremeni dejstva, da je Manjacklovo opozorilo zelo resno in velja tudi za Slovenijo, ki jo ima sicer zelo rad. Da si omenjeni duhovnik nevarnosti za Evropo ni izmislil sam, dokazujejo tudi duhovni darovi, s katerimi razpolaga – preroštva, ozdravljenja … To potrjujejo tudi pričevanja z njegovih seminarjev na Kureščku.

Foto: epa

Prav včeraj so nekateri mediji poročali o bizarni odločitvi Evropskega sodišča za človekove pravice, ki je zadalo hud udarec svobodi govora – trditev, da je bil začetnik islama Mohamed pedofil, je po sodbi tega sodišča dovoljeno sankcionirati kot kaznivo. Zelo “zanimiva” odločitev, glede na to, da je vsaj v naši državi dovoljeno sramotiti kristjane, krščansko vero in simbole (spomnimo se zažiga križa, pa Brezjanske Marije s podgano …), saj gre očitno vse v smer, da se muslimane čim bolj zaščiti. Vse v imenu politične korektnosti. Medtem pa Evropa drsi v versko mlačnost ter v poganstvo, ki se bo prihodnji teden manifestiralo z “nočjo čarovnic”.

In še ena zanimivost, povezana s Kureščkom: v sredo, 31. oktobra, ob 22. uri bo v cerkvi na Kureščku t. i. noč slavljenja oziroma “Heavenween”, slavljenje Boga z občestvom svetnikov na predvečer praznika Vseh svetih, ki ga sicer praznujemo 1. novembra.

Bomo končno spregledali?
Kako nevarno je spuščanje muslimanskih migrantov v državo, dokazuje tudi dokončno razkritje, da je bil slovenski policist pred dvema letoma umorjen z mačeto s strani migranta, ki so ga mainstream mediji takrat prikazovali kot duševno prizadetega 22-letnega Nemca, njegovo identiteto pa so skrivali. Več o tem si lahko preberete TUKAJ. Ne glede na to pa vladajoča koalicija še vedno vztraja pri odprtih mejah – nedavno je celo predlagala sklepe, po katerih bi Republika Slovenija iz solidarnosti še bolj zavzeto uresničevala pravice beguncev in migrantov, ki iščejo zatočišče na ozemlju Republike Slovenije. Naši viri opozarjajo, da migranti predstavljajo tudi sredstvo za pranje denarja globalističnih levičarskih organizacij, prav tako naj bi migranti skrbeli tudi za nemoten transport droge na območje EU, domnevno naj bi bili med prejemniki provizij tudi stranke slovenske tranzicijske levice.

Ob koncu velja spomniti še, da bo Krščanski forum SDS predvidoma v januarju organiziral romanje v Belgijo z obiskom evropskega parlamenta v Bruslju ter obiskom romarskega svetišča Banneux. Romanje bo posvečeno molitvi za Evropo in njeno spreobrnjenje. Več informacij o romanju bo znanih v novembru. Dejstvo pa je, da ni dovolj zapreti meja, ampak je potrebno nekaj več – vrnitev k Bogu.

Gašper Blažič, Demokracija