fbpx

Znanstvena odkritja razkrivajo laži LGBTQ-lobija – homoseksualni miti padajo kot domine!

Foto: iStock

Bolj kot se veča pritisk homo-lezbičnega-bi-trans-inter-seksualnega lobija na biološko družino mame, očeta in otrok, več je senzacionalnih odkritij, ki razbijajo homoseksualne mite.  Homoseksualnim aktivistom v Ameriki in po svetu pa zato vse bolj popuščajo živci.

Študija, objavljena v The Journal The New Atlantis (23. avgust, 2016), je bila prava bomba normalnosti. Gre za priznano revijo za znanost, tehnologijo in etiko s sedežem v Washingtonu. Ta študija analizira znanstvene dokaze o vprašanjih homo-lezbične-bi-trans-inter-seksualne usmerjenosti, objavljenih do danes v znanstvenih revijah.
Poročilo sta sestavila dva ugledna znanstvenika. Dr. Lawrence Mayer, profesor psihiatrije in statistike in biomedicine na Arizona State University, je naveden v uvodu študije. Dr. Mayer je pričal v številnih zveznih in državnih sodnih postopkih in vedno je močno podpiral navidezno enakost in nasprotovanje homoseksualnemu lobiju.

Homoseksualci in lezbijke podvrženi  duševnim težavam in spolno prenosljivim boleznim
V navedeni študiji  je tokrat isti dr. Mayer izjavil, da podpira vsak stavek v tem poročilu, brez pridržka, saj gre za resne znanstvene medicinske raziskave. Izjavil je tudi, da je bil zaskrbljen, ko je v pregledu več kot 500 znanstvenih člankov ugotovil, da se skupnost homoseksualcev in lezbijk sooča z  nesorazmerno veliko stopnjo težav v duševnem zdravju v primerjavi s populacijo kot celoto.

Drugi avtor je dr. Paul McHugh, eden izmed vodilnih psihiatrov v svetu. Bil je vodilni psihiater v bolnišnici Johns Hopkins v Baltimoru od 1975 do 2001. Ti znanstveniki so pregledali na stotine objavljenih strokovnih študij na področju spolne usmerjenosti in spolne identitete iz bioloških, psiholoških in družbenih ved.

Njune ugotovitve so:
• Prepričanje, da je istospolna usmerjenost prirojena, biološko osnovna človeška lastnost, da so ljudje “rojeni na ta način”, ni podprta z znanstvenimi dokazi.
• Prepričanje, da je istospolna identiteta prirojena, osnovna človeška lastnost neodvisna od biološkega spola, tako da bi obstajal ”moški, ujet v ženskem telesu” ali “ženska, ujeta v moškem telesu”, ni podprta z znanstvenimi dokazi.
• Obstaja pa nekaj otrok, ki izražajo glede na spol netipična prepričanja ali vedenja in bodo to počeli še naprej. Vendar imajo tudi oni čas, da sprejmejo svojo identiteto v adolescenci ali odraslosti. Ni razlogov, da bi morali biti vsi ti otroci spodbujani, da postanejo transseksualne osebe, podvržene hormonskemu ”zdravljenju” ali kirurškim  posegom.

Homoseksualci in lezbijke si zaslužijo zdravljenje motenj spolne usmerjenosti
Homoseksualci in transseksualci imajo po ugotovitvah znanstvenikov višjo stopnjo duševnih težav (anksioznost, depresija, samomor) ter tudi vedenjske in socialne težave (zlorabe snovi, menjave intimnih partnerjev, nasilje) kot običajna populacija. Najbolj prikrivana resnica s strani homo-lezbičnega-bi-trans-inter-seksualnega lobija pa je, da želi ogromno homoseksualcev in lezbijk zdraviti svojo istospolno usmerjenost, vendar jim homo-lezbični lobi tega preprosto ne dovoli, ker bi bil potem njihov obstoj na kocki. Za moč in denar so pripravljeni pohoditi najprej vse nasprotnike, nato pa še tiste, ki naj bi jih zagovarjali, v resnici pa jih ves čas samo zlorabljajo.
Druga bomba je eksplodirala z mnenjem raziskovalcev American Psychological Association (APA).

Lezbična aktivistka dr. Lisa Diamond je soavtorica “Priročnika APA” o spolnosti in psihologiji in ena od najbolj spoštovanih članic psihološkega združenja. Priznala je, da istospolna usmerjenost ni nespremenljiva. S tem je dr. Diamond potrdila, da je mit, da se “homoseksualci ne morejo spremeniti” zgolj slepa teorija. Pomembne ugotovitve je povzela v predavanju na univerzi Cornell, v katerem je ugotavljala, da je istospolna usmerjenost – tako za mladostnike in odrasle ter za oba spola – tudi atrakcija, vedenje in iskanje lastne identitete, saj se spolna želja oblikuje tudi na osnovi kulturnih vzorcev in drugih izkušenj, ne zgolj v genetiki ali na osnovi hormonov.

S tem je pripomogla, da bodo po Trumpovem ukazu ustrezno spremenili zakonodajo v nekaterih državah v ZDA in v Kanadi, ki prepoveduje “popravljalno terapijo”, ki si prizadeva za pomoč bolnikom, ki se  soočajo z istospolno privlačnostjo.
Prav tako navedene študije postavijo na laž utemeljevanje homoseksualnih aktivistov, da je spolna usmerjenost “gibanje za državljanske pravice našega časa”.

Edino, kar nam znanost vedno znova potrjuje, je, da smo rojeni kot moški in ženske.

Franci Donko