fbpx

Zvezdnik ameriškega nogometa podpisal pogodbo za 20 milijonov, čez dva dni že obtožen posilstva osebne trenerke!

Foto: Twitter

28-letna osebna trenerka je obtožila zvezdnika ameriškega nogometa Antonia Browna posilstva. Trdi, da jo je “slekel in jo poljubil brez privolitve”. Pozneje istega meseca naj bi Brown stal za njo, ko je gledala televizijo, se samozadovoljeval in nato “ejakuliral na hrbet”. Naslednjič naj bi jo pritisnil ob posteljo in posilil. Toda sum na celoten dogodek meče slednje: Brown je bil obtožen le dva dni po tistem, ko je s Patriotsi podpisal pogodbo za 20 milijonov dolarjev.

28-letnega zvezdnika ameriškega nogometa Antonia Browna je osebna trenerka Britney Taylor obtožila spolnega napada in posilstva, in to le dva dni po tem, ko je Brown s Patriotsi, prvaki Super Bowla, podpisal pogodbo v vrednosti 20 milijonov dolarjev. 

Britney Taylor je prek svojega odvetnika povedala, da je “neverjetno težko” nastopiti kot “žrtev posilstva Antonia Browna“. Taylorjeva je v tožbi zatrdila, da jo je Brown leta 2017 najel za osebno trenerko. Pravi, da se je prvo posilstvo zgodilo med vadbo junija istega leta.

Brown zanika vse navedbe v tožbi
28-letna telovadka pravi, da se je Brown “slekel in jo poljubil brez privolitve”. Pozneje istega meseca naj bi Brown stal za njo, ko je gledala televizijo, se samozadovoljeval in nato “ejakuliral na hrbet”.

Foto: Facebook

Toda Taylor pravi, da jo je 20. maja 2018 Brown napadel še enkrat, tokrat jo je prikoval na posteljo, potiskal njen obraz v vzmetnico in jo posilil. Brownov odvetnik Darren Heitner je v imenu Brawna napisal izjavo, v kateri pravi, da njegova stranka “zanika vse navedbe v tožbi”. Heitner je dejal, da Brown “ne bo pustil nobene besede nedorečene in se bo agresivno branil, vključno z uveljavljanjem vseh svojih pravic v nasprotnih odborih”.

Foto: Twitter

Taylorjeva je pripravljena sodelovati z NFL pri nadaljnji preiskavi
Taylorjeva je dejala, da se je skušala izogniti Brownu, ob čemer naj bi večkrat kričala “Ne! Ustavi se!”, toda obupani kriki naj bi naleteli na gluha ušesa in Brown je bil “premočan in jo je fizično premagal”. Po dokumentih se je Brown nato odmaknil in zatem prodrl vanjo. “Kot žrtev posilstva Antonia Browna je bila odločitev, da se izrečem, neverjetno težka odločitev,” je Taylorjeva povedala v izjavi, ki jo je objavil njen odvetnik.

Našla sem moč v veri, družini in poročilih drugih, ki so preživeli spolni napad.” Taylorjeva je dodala, da je pripravljena sodelovati z NFL pri nadaljnji preiskavi. Ni še jasno, ali je svoje obtožbe prijavila policiji.

Eva Poljanc