Zvezdnik ameriškega nogometa podpisal pogodbo za 20 milijonov, čez dva dni že obtožen posilstva osebne trenerke!

Foto: Twitter

28-letna osebna trenerka je obtožila zvezdnika ameriškega nogometa Antonia Browna posilstva. Trdi, da jo je “slekel in jo poljubil brez privolitve”. Pozneje istega meseca naj bi Brown stal za njo, ko je gledala televizijo, se samozadovoljeval in nato “ejakuliral na hrbet”. Naslednjič naj bi jo pritisnil ob posteljo in posilil. Toda sum na celoten dogodek meče slednje: Brown je bil obtožen le dva dni po tistem, ko je s Patriotsi podpisal pogodbo za 20 milijonov dolarjev.

28-letnega zvezdnika ameriškega nogometa Antonia Browna je osebna trenerka Britney Taylor obtožila spolnega napada in posilstva, in to le dva dni po tem, ko je Brown s Patriotsi, prvaki Super Bowla, podpisal pogodbo v vrednosti 20 milijonov dolarjev. 

Britney Taylor je prek svojega odvetnika povedala, da je “neverjetno težko” nastopiti kot “žrtev posilstva Antonia Browna“. Taylorjeva je v tožbi zatrdila, da jo je Brown leta 2017 najel za osebno trenerko. Pravi, da se je prvo posilstvo zgodilo med vadbo junija istega leta.

Brown zanika vse navedbe v tožbi
28-letna telovadka pravi, da se je Brown “slekel in jo poljubil brez privolitve”. Pozneje istega meseca naj bi Brown stal za njo, ko je gledala televizijo, se samozadovoljeval in nato “ejakuliral na hrbet”.

Foto: Facebook

Toda Taylor pravi, da jo je 20. maja 2018 Brown napadel še enkrat, tokrat jo je prikoval na posteljo, potiskal njen obraz v vzmetnico in jo posilil. Brownov odvetnik Darren Heitner je v imenu Brawna napisal izjavo, v kateri pravi, da njegova stranka “zanika vse navedbe v tožbi”. Heitner je dejal, da Brown “ne bo pustil nobene besede nedorečene in se bo agresivno branil, vključno z uveljavljanjem vseh svojih pravic v nasprotnih odborih”.

Foto: Twitter

Taylorjeva je pripravljena sodelovati z NFL pri nadaljnji preiskavi
Taylorjeva je dejala, da se je skušala izogniti Brownu, ob čemer naj bi večkrat kričala “Ne! Ustavi se!”, toda obupani kriki naj bi naleteli na gluha ušesa in Brown je bil “premočan in jo je fizično premagal”. Po dokumentih se je Brown nato odmaknil in zatem prodrl vanjo. “Kot žrtev posilstva Antonia Browna je bila odločitev, da se izrečem, neverjetno težka odločitev,” je Taylorjeva povedala v izjavi, ki jo je objavil njen odvetnik.

Našla sem moč v veri, družini in poročilih drugih, ki so preživeli spolni napad.” Taylorjeva je dodala, da je pripravljena sodelovati z NFL pri nadaljnji preiskavi. Ni še jasno, ali je svoje obtožbe prijavila policiji.

Eva Poljanc

 • KAPIBARA

  Naj pove, v katero stran ima hurca zakrivljenega…

 • PLavi-mil

  Je zavohala denar.

 • ZatonMesecnikov

  Genov ne moreš ukaniti….

 • Unikatna

  Daj baba trapasta, če ti je že prvič to naredil – “Trdi, da jo je “slekel in jo poljubil brez privolitve”. Zakaj si še potem bila v njegovi bližini? Denar, denar…

  • freedomfighter

   Ja denar ja…ljudje smo zacdenar pripravljeni veliko pretrpeti…ne pa vsega

 • xtc

  No še ena k**** ,ki se je spomnila,da bi se na račun prostovoljnega lezenja nog narazen dalo zaslužit.
  Definitivno sem proti zlorabam žensk ,a ko gre v primeru ,da skuša neka ženska z nekimi lažmi izrabiti priliko do lahkega zaslužka z lažjo in nekomu uničenje kariere in življenja,je za takega iztirjenca poštena kazen le štrik.

  • cosmosjasnovidec

   Res je.
   Sicer za nigre velja,da so rojeni posiljevalci vendar se v tem primeru ve,da si je ta cipa posilstvo izmislila saj bi ga prijavila takoj,če bi bilo res.
   Širila je noge narazen,da jo je ta porival kot kravo sedaj,ko jo je pa odvrgel kot cunjo se pa hoče maščevati ter še zraven tega zaslužiti.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

  • freedomfighter

   In kako ti ves da se v tem primeru laze…tele nflovci imajo dosti podobnih dogodivscin

 • Vaški posobnež

  Telovadke so TOP fukačice.

  • KAPIBARA

   Pa baletke..

 • Andrej

  20 MIO bo treba deliti. Sredstva niso pomembna. Zato je bejba počakala na denar.

 • Janez Novak

  Človek je pravkar kasiral milijone. Zdaj je pravi trenutek, da se kaj iztisne iz njega.