Tanja Gobec lagala! Tokrat je novinarko RTV Slovenija javno razkrinkala Vlada!

Datum:

Novinarko Tanjo Gobec, ki na RTV Slovenija vodi oddajo Politično, niso prvič dobili pri promociji polresnic in laži zoper vlado. Tokrat jo je pri tem ujela sama vlada. V nedeljo, 7. februarja 2021 je na davkoplačevalske stroške – tudi na vaše – lagala, da vlada v preteklem tednu, ni podala nobenega uradnega pojasnila o hitrih testih.

                   

Tanja Gobec je ena v vrsti številnih novinark državnega zavoda nacionalne televizije, ki že mesece služi petokolonaški tranzicijski levici – pri spodkopavanju ugleda vlade. V tokratni oddaji politično je Sloveniji prodajala neresnico, najverjetneje kar laž (ker je to najbrž počela zavestno in namerno), da vlada ni podala uradnega pojasnila o hitrih testih.

V uvodu svoje oddaje Politično je Gobčeva od najave rahljanja ukrepov nemudoma prešla na domnevne kritike, kot se je izrazila, “rahljanja ukrepov čez noč”. V tem kontekstu je dejala, da vlada ni razjasnila, kako zanesljivi so hitri testi, ki naj bi, tako Gobčeva, ob množičnem testiranju zaposlenih v šolah ponekod prikazali precej izkrivljeno epidemiološko sliko, od katere pa je odvisno nadaljnje rahljanje ukrepov, odpiranje šol, in tako naprej.

V časih družbenih omrežij imajo manipulacije levičarjev na srečo veliko krajše noge, pa je Gobčevo in njene laži razkrinkala kar sama vlada na Twitterju, ki je v odgovor na laži Gobčeve sporočila, da so o tem govorili dr. Fafangel, dr. Rozman, prof. Štrukelj in epidemiologinja Neda Hudopisk.

Aleš Ernecl

Sorodno

Zadnji prispevki

Evropska poslanka Romana Tomc postala podpredsednica največje politične skupine v Evropskem parlamentu

Evropska poslanka Romana Tomc iz vrst največje opozicijske stranke...

Nad omrežje Jankovićevega tesnega prijatelja ZDA uvedle sankcije

Tesnega prijatelja ljubljanskega župana Zorana Jankovića, predsednika Republike Srbske Milorada...

Argentina: mesečna inflacija je najnižja v dveh letih in pol

Mesečna inflacija je v Argentini padla na 4,2 odstotka....