Teksaško vrhovno sodišče razsodilo proti očetu, ki želi preprečiti “kemično kastracijo” svojega sina

Datum:

Jeff Younger iz Teksasa je vrhovno sodišče v Teksasu obtožil, da je del “imperija zlorabe otrok”, potem ko so sodniki zavrnili njegovo zahtevo. Bivši ženi je namreč želel preprečili, da bi njunega sina podvrgla kemični kastraciji z uporabo zaviralcev pubertete in hormonov.

Jeff Younger, ki je vzbudil medijsko pozornost zaradi svojega nasprotovanja prizadevanjem njegove bivše žene, da bi njunega sina Jamesa identificirala kot deklico z imenom Luna in ga spodbudila k eksperimentalni medikalizirani spremembi spola, je v petek na Twitterju objavil, da je “Vrhovno sodišče Teksas zavrnilo njegovo zahtevo in mu tako dejansko odvzelo njegove starševske pravice. Moji otroci so zdaj podvrženi kemični kastraciji v Kaliforniji“, je zapisal oče in zaključil, da je “Teksas imperij zlorabe otrok, ki ga vodijo teksaški sodniki”.

Ko vas zakon pusti na cedilu pri temeljnih in racionalnem razmišljanju, nimate druge izbire, kot da ukrepate na vse možne načine, da popravite strašno škodo. Levica kvari institucije na vseh ravneh v vedno več državah.  Jeffrey Younger je izgubil sodni postopek, s katerim je želel preprečiti, da bi njegova bivša žena njunega sina odpeljala v Kalifornijo, kjer bi na njem preizkušalni eksperimentalna hormonska zdravila za spremembo spola. Younger že leta poskuša preprečiti, da bi se to zgodilo, in zdaj je prišel do konca. Sodišča v Teksasu mu  preprečujejo  , da bi svoje fante zaščitil pred medicinskim pohabljanjem, ki ga je povzročila njihova nebiološka mati, ki je pediatrinja. Younger jo je obtožil, da uporablja otroke za pomoč pri oglaševanju svoje “vključujoče” prakse, ki “potrjuje spol”. Vrhovno sodišče v Teksasu je zavrnilo moj Mandamus in mi dejansko odvzelo starševske pravice. Moji otroci bodo zdaj v Kaliforniji kemično kastrirani. Teksas je imperij zlorab otrok, ki ga vodijo teksaški sodniki,” je zapisal na Twitterju.

Eden od sinov, 7-letni James, se namreč po mnenju Youngerjeve žene “identificira” kot deklica Luna, ker so mu pri sedmih letih bolj všeč “igračke za otroke” in ker se “poistoveti z ženskimi liki v risankah”. Zadeva pa je šla tako daleč, da je njegova nekdanja soproga na sodišče celo vložila zahtevo, s katero bi onemogočila približevanje Luni vsem, ki je ne bi klicali z “ona”.

To se je zgodilo po tem, ko mu je sodnica Kim Cooks 24. oktobra rekla, da imata starša skupno skrbništvo, pri čemer ima vsak pravico do besede pri njegovem domnevnem zdravljenju, je  poročal The Texan. Primer skrbništva je bil obravnavan na vrhovnem sodišču v Teksasu, ki je razsodilo proti Youngerju. Younger je 16. decembra s peticijo skušal obdržati svoje starševske pravice, potem ko je njegova bivša žena, dr. Anne Georgulas, fanta odpeljala v Kalifornijo. V Kaliforniji je od nedelje v veljavi zakon, po katerem otroci v tej zvezni državi ne bodo vrnjeni v svojo matično zvezno državo, če ta prepreči, da bi otroci z medicinsko pomočjo spremenili spol. Mlajši od fantov je želel domov.

Nekdanja žena naj bi namerno spodbujala fanta s strašenjem, “da pošasti jedo samo fantke”, in s tem spodbujala lastni eksperiment. (Foto: zajem zaslona)

Predlog zakona kalifornijskega  senata 107, ki ga je predlagal državni senator Scott Wiener, bo “prepovedal izvršitev odredbe, ki temelji na zakonu druge države, in dovoljuje, da se otroka odvzame staršu ali skrbniku. Na podlagi tega starša ali skrbnika otroku omogočita zdravstveno oskrbo, ki potrjuje spol, ali oskrbo duševnega zdravja, ki potrjuje spol.” Youngerja zaradi peticije skrbi, da bi bil njegov sin v Kaliforniji podvržen postopkom za transspolne osebe, ki bi jih uradno mnenje teksaškega državnega tožilca štelo za zlorabo otrok. Teksas ima zakone proti medicinski menjavi spola otrok in najstnikov. “Otroci bi ostali nezaščiteni pred sodbo matere, saj ji ne bi mogli preprečiti, da bi kemično kastrirala otroke ali jih spolno pohabila v transspolnih operacijah,” je Younger zapisal v svoji peticiji, poroča The Texan.

Teksaško sodišče je Georgulasu dodelilo skrbništvo leta 2021. Sodnica okrožnega sodišča v Dallasu Mary Brown je Georgulasu dodelila polno skrbništvo nad Jamesom. Brownova je prav tako odpravila zahtevo, da mora biti Jeff Younger obveščen o Jamesovih medicinskih posegih razen o primerih hormonske supresijske terapije, zdravil za zaviranje pubertete in operacij za spremembo spola. Zaradi te zahteve se mora Younger strinjati z vsemi odločitvami, je poročal The Texan. Ko je Younger skušal spregovoriti  o spremembi spola na Univerzi v Severnem Teksasu, so njegov govor preprečili skrajni levičarji.

Ana Horvat

Sorodno

Zadnji prispevki

Vlada odpira nove kapacitete za migrante – bo sledil upor?

Za nastanitve vlagateljev namere in prosilcev za mednarodno zaščito...

Vlada bi zdravnike omejevala z odloki, Fides pa: To je nezakonito!

Ministrica za zdravje Valentina Prevolnik Rupel se je končno...

Poslovil se je nekdanji poslanec SDS Srečko Hvauc

Včeraj nas je doletela žalostna vest, da nas je...