To je razlog, da Baby Lasagna ni dobil več točk na Evroviziji

Datum:

Ob spremljanju letošnje Evrovizije je marsikomu postalo jasno, da je Evrovizija postala le še en politično korekten dogodek, skladen z levičarsko agendo “prebujenih”. In nemogoče je bilo pričakovati, da bo zmagal nekdo, ki mu je vera in tradicija na prvem mestu, kot je poudaril hrvaški pevec z vzdevkom Baby Lasagna, ki je pristal na drugem mestu.

Medtem, ko je Evrovizija nekoč predstavljala glasbeni spektakel, v katerem so se pomerili najbolj kakovostni glasovi in ​​zvoki iz evropskih držav, je bila po mnenju mnogih letošnja Evrovizija “prebujena parodija”.

V skladu z levičarsko agendo “prebujenosti” se je odvijala tudi letošnja Evrovizija. Številni so ostali razočarani in prepričani, da si je zmago zaslužil hrvaški pevec Marko Purišič oz. Baby Lasagna, a je ta pristal na drugem mestu. A razlog, ki ga je bilo slišati, ne tiči v sami glasbi, vokalu in besedilu – evrovizijsko komisijo je zmotilo Markovo promoviranje vrednot, ki niso v skladu s “prebujeno”.

Najpomembnejši sta mu vera in družina
Purišić je ob zmagi na hrvaški Dori namreč poudaril pomen vere in družine, potem ko so ga novinarji prosili za komentar objave hrvaškega nogometaša
Dejana Lovrena, ki je zmagovalni nastop na Dori na svojem Instagram profilu označil za “demonizem”. Purišič je upal, da bo na Evroviziji lahko dokazal, da je pravo nasprotje “demonizma”. “V eri je najpomembnejša stvar v mojem življenju. Vera in družina. Rad imam svojo družino, z njimi imam dobre odnose,” je dejal, poroča Bitno.

Letošnja Evrovizija, ki se je odvijala v času tudi političnih sporov, je bila rezultat levičarske agende.

Foto: zajem zaslon

Agende prebujenih in promoviranje razkroja družbe. Promoviranje nemoralnosti, golote, seksualizma, LGBTQ agende, mešanje s prohamasovskim aktivizmom – zato je jasno, zakaj Baby Lasagna ni dobil več točk od komisije.

A. H.

Sorodno

Zadnji prispevki

Kaj učijo Janezka?

Sprva sem nameraval te opazke poslati v obliki odprtega...

Dnevi obletnic zlorabe plemenitih čustev so minili

Mnogi nam zavidajo obdobje praznikov od 27. aprila do...

Janša za European Conservative: “Golobovo katastrofo smo pričakovali in jo tudi napovedali”

"To katastrofo smo pričakovali in jo jasno napovedali. Velika...

Na prireditvi Vinska vigred peterica s pestmi nad kandidata SLS za evropskega poslanca

Sinoči je v Metliki na prireditvi Vinska vigred pet...