Trije ‘jenulovci’ pustno razpoloženi: Bo to prva novica informativnih oddaj POP TV, vsebinski del največjega mednarodnega dogodka v zadnjem obdobju pa bo ponovno izpuščen?

Datum:

“Odlično. To bo to” je bilo slišati sindikalistko Teo Jarc, ki je želela posneti pravi kader treh “starih znancev” z ljubljanskih protestov. Kot kaže, bo prizor pomembna točka informativne oddaje o največjem mednarodnem dogodku v zadnjih sedmih letih.

                   

V Sloveniji danes poteka 15. Strateški forum Bled, kjer so v organizaciji zunanjega ministrstva sprejeli najbolj množično zasedbo iz vladnih krogov v zadnjih sedmih letih. Dogodka so se med drugim udeležili predsedniki vlad Poljske, Češke, Bolgarije, Madžarskem Hrvaške in Italije ter srbski predsednik Aleksandar Vučić, prav tako pa tudi visoki predstavniki Evropske unije. Slovenska vlada torej gradi na povezovanju in večanju ugleda države, medtem ko je nekaj starih znancev z ljubljanskih protestov uprizorilo predstavo na Blejskem jezeru.

Kot smo izvedeli, je bil med trojico neformalni organizator petkovih protestov Jaša Jenull z dvema pomočnikoma. Druščina si je nadela maske Janeza Janše, Viktorja Orbana in Aleksandra Vučića z napisi “mi ljubimo sovraštvo”, “privatizirajmo ga” in tablo s prečrtanimi “svobodni mediji”.

Objave protestniškega “performansa” sta delila novinarja POP TV Miha Orešnik in Anže Božič – ta s pripisom z Bleda z ljubeznijo. Kot kaže bomo kader videli tudi v osrednji informativni oddaji, preostali vsebinski del pa bo bolj obrobna tema dogajanja.

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

Izraelsko sodišče je razsodilo, da se morajo tudi ultraortodoksni judje priključiti vojski

Izraelsko vrhovno sodišče je danes odločilo, da morajo obvezen...

Challe Salle povedal nekaj krepkih na račun Zlatka Čordića

Na slovenski hip hop sceni je resnično vroče. Raper...

Orban in Melonijeva se znotraj Evropskega parlamenta ne bosta povezala

Italijanska premierka Giorgia Meloni je na srečanju v ponedeljek...

[Foto] Koga vse je ujel fotografski objektiv na državni proslavi

Osrednje državne proslave na Kongresnem trgu v Ljubljani, s katero...