Trumpova vojaška parada in živčen odziv režimskega Dela: Bo tudi Slovenija 25. junija 2021 z veliko vojaško parado proslavila dan državnosti?

Datum:

4. julij je ameriški dan neodvisnosti, ko po Združenih državah Amerike potekajo proslave, koncerti, ognjemeti, predsednik Trump pa z ženo Melanio vsako leto priredi tudi kakšno presenečenje. Lani je bil to piknik za vojake in njihove družine na trati pred Belo hišo. Letos se je predsednik Trump odločil še za klasično vojaško parado z oklepnimi vozili in s preleti letal. Ker je v Ameriki predvolilno leto, to ni zbodlo samo brezidejnih in destruktivnih ameriških demokratov, ampak tudi socialistično medijsko konjenico, vključno s slovenskim Delom. Pri slednjem so že zjutraj objavili svojo redno dozo protiameriškega branja, v katerem jih najbolj skrbi, da ne bi Trump praznične priložnosti “salutiranja Ameriki” slučajno uporabil za predvolilni nastop.

Po poročanju režimskega Dela so dan pred proslavo v ameriški prestolnici že opazili tanke in oklepna vozila v bližini Lincolnovega spomenika na National Mallu, kjer namerava predsednik nagovoriti Američane. Ameriški demokrati, ki nimajo niti enega, Trumpu vsaj približno doraslega protikandidata, so lahko upravičeno živčni. Prav tako svetovna jet-set levica, ki s svojimi protidružinskimi in protinarodnimi potezami med normalno razgledanimi volivci vse bolj izgublja priljubljenost.

Zakaj tak strah pred Trumpom?
Donald Trump je v Ameriki in po svetu izjemno priljubljen voditelj. Razlog je v izpolnjevanju njegovih predvolilnih obljub. Ameriki in svetu je namreč obljubil nekaj izjemnih potez, ki jih tudi zelo uspešno uresničuje. Trump je v kampanji odločno nasprotoval homo-lezbičnemu-bi-trans-inter-seksualnemu lobiju in javno poudaril, da je zakonska zveza zgolj skupnost moža in žene, kar je velik udarec za zagovornike napake človeškega razuma, kot ideologijo spola imenuje papež Frančišek. Trump zagovarja spoštovanje človekovega življenja od spočetja do naravne smrti in vse več zveznih držav zaščito življenja vnaša tudi v svojo zakonodajo. Nerazumni bes zagovornikov kulture smrti je bil jasno viden ob imenovanju Bretta Kavanaugha na vrhovno sodišče, ki po novem javno podpira pravico otrok do očeta in matere ter pravico nerojenih otrok do življenja.

Foto: epa

Za slovenski režimski časopis Delo je silno moteče tudi dejstvo, da Trump odločno nasprotuje ideologiji “sovražnega govora”, katere cilj je zgolj uvesti cenzuro in ustrahovati politične nasprotnike. Mednarodni in slovenski jet-set levičarji si namreč prilaščajo odločanje o tem, kaj je “sovražni govor”. V Sloveniji skuša Šarčeva vlada celo z novim medijskim zakonom preganjati ustavno pravico do svobode izražanja, pri čemer imajo levičarji ves čas asistenco hobotnice nevladnih organizacij pod okriljem Mirovnega inštituta, ki se jim odkrito pridružuje tudi četica režimskih novinarjev in levičarskih aktivistov, skritih za portalom Oštro.si.

“Izvolitev Donalda Trumpa in podpredsednika Mika Penca (velikega pro-life guvernerja iz Indiane) je velika zmaga za zdrave sile v ZDA, Evropi in Sloveniji. Navdušenje in sreča preveva vse organizacije, ki se zavzemajo za kulturo življenja in Bogu prijazne družbe. Ob tem smo Slovenci lahko resnično ponosni. Del te zgodbe sta namreč tudi dva Slovenca – žena Melania in mladi Barron Trump, ki bosta naša ambasadorja življenja in upanja v Beli hiši. Za razliko od Hillary Clinton, ki bo z jutrišnjo tiskovno konferenco odšla na smetišče zgodovine, se bo z odhodom Obame (in njegovih radikalnih LGBTQ aktivistov) za vse iskrene ljudi končno začelo obdobje upanja in veselja. Konec koncev si po dveh letih hudournika sovraštva pristašev Clintonove v ZDA in Sloveniji to tudi zaslužijo,” so ob Trumpovi izvolitvi zapisali na portalu 24Kul.si.

Foto: epa

Tako kot sta v Ameriki Barack Obama in Hillary Clinton s svojo podporo kulturi smrti odšla na smetišče zgodovine, tako smo tudi pri nas na poti k svobodni družbi premagali okupatorski komunistični režim, zaradi česar si Slovenija ob 30. obletnici osamosvojitve, v znak veselja nad vojaško zmago in v znak upanja na dokončni prelom s komunističnim totalitarizmom, zasluži veliko vojaško parado.

Franci Donko

Sorodno

Zadnji prispevki