Učenec mariborske srednje šole prinesel pištolo in jo razkazoval sošolcem

Datum:

V četrtek, 29. novembra, se je na Srednji lesarski šoli Maribor zgodil incident, ko je dijak prvega letnika, v šolo prinesel pištolo.

Po naših informacijah naj bi dijak prvega letnika Srednje lesarske šole Maribor v sredo k pouku prinesel pištolo in jo razkazoval učencem. Ti naj bi pištolo tudi držali v roki. Kot nam je uspelo izvedeti je učenec pred sošolci, na bližnji avtobusni postaji (prazno) pištolo celo repetiral. Danes v četrtek, 30. novembra, pa naj bi šolo po neuradnih informacijah obiskali tudi kriminalisti.

Iz Srednje lesarske šole, nam je ravnatelj Aleš Huc, poslal naslednji odgovor: “Na šoli smo danes bili obveščeni, da je včeraj naš dijak prinesel na šolo  pištolo in jo kazal sošolcem. Pri obravnavi pri ravnatelju in svetovalni delavki, je dijak trdil, da je bila pištola plastična. Kljub temu smo o tem obvestili starše in policijo. Oboji so se hitro odzvali. Na šoli imamo ničelno toleranco do izkazovanja nasilja.”

Kakšen ukrep bo sledil za učenca nam ni uspelo izvedeti, naj bi pa učenec, po neuradnih informacijah poleg pištole, razkazoval tudi naboj, ne vemo pa, ali je bil pravi, ali plastični.

Odgovore čakamo tudi iz mariborske policije, od koder javnost o incidentu še niso obvestili.

e-maribor

Sorodno

Zadnji prispevki

Han pri življenju ohranja insolventno družbo, ki denar pretaka v tujino

Kot smo že poročali, je podjetju Radeče papir nova...

Znana vplivnica: a se sploh zavedamo, v kakšen propad drvi ta država!

Koliko vladnih neuspehov morajo ljudje še občutiti na lastni...

[Video] Messi s prostim strelom zadel deklico

Lionel Messi, eden najboljših nogometašev na svetu, zdaj svoje...