V azilnem domu migranti umorili 9-letnega dečka

Datum:

Policija je aretirala pet moških, ki jih sumijo, da so umorili 9-letnega dečka. Vseh pet osumljenih je Palestincev.

V Broechemu v provinci Antwerpen v Belgiji se je zgodil umor 9-letnega dečka Daniela. Pogrešan je bil od prejšnjega ponedeljka zvečer, ko so ga zadnjič videli na kolesu pred azilnim domom, poroča Flander Today. Družina je poklicala policijo potem, ko Daniela ni našla. Policisti so najprej naleteli na kolo, dečka so našli v sredo v jarku sredi azilnega doma.

Policija je potrdila, da preiskujejo umor. Kmalu so aretirali pet Palestincev, starih med 19 in 34 let. Sicer so vsi prebivalci azilnega doma Palestinci, tako kot mati in deček.

“To je brez primere,” je dejala sekretarka za migracije Maggie De Block. “Smrt otroka in nasilna smrt. To je neverjetno, seveda za mater in družino otroka pa tudi za osebje.” Po navedbah virov so moški fanta ugrabili, da bi od matere in očeta, ki živi v Libanonu, zahtevali odkupnino.

Azilni dom v Broechemu je sicer znan po nasilnem obnašanju ljudi, ki tam živijo. Prebivalci so povedali, da se ne počutijo več varne. “Tukaj živi veliko otrok, vendar ni nobenega nadzora ali oskrbe,” je povedal stric Daniela Bassam Shahata in dodal: “Ta center bi morali zapreti.”

Sorodno

Zadnji prispevki

30 let pozneje: Zarota Depala vas

Nedavno se je predsednik SDS Janez Janša odzval na...

Grozljive posledice legalizacije evtanazije v Kanadi, ki prihajajo tudi k nam

Evtanazija in samomor s pomočjo sta sprva v Kanadi...

Milei Ukrajini predal helikopterja, ki ju je Argentina prejela od Rusije

Argentina je Ukrajini predala dva večnamenska helikopterja Mi-171E, ki...

Spelji se, Ursula!

Globalistične elite so prepričane, da najbolje vedo, kaj je...