V Novi Gorici prišlo do zahrbtnega umora

Datum:

Novogoriški policisti so ponoči pomagali osebju Zdravstvenega doma Nova Gorica, ki so 34-letno žensko z območja Nove Gorice prepeljali na zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. Ženska je zjutraj umrla. Natančen vzrok smrti bo pokazala obdukcija, policija pa informacije o okoliščinah dogodka še zbira, so pojasnili na Policijski upravi Nova Gorica.

                   

Policisti so o zadevi obvestili pristojno okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici, podrobnosti pa še ne morejo posredovati. Je pa policija o dogodku obvestila Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

“Umiram, kaj pa naj”
Po poročanju Primorskih novic naj bi šlo za umor. Moški naj bi žensko ponoči porezal z nožem. Ranjeni je uspelo priti do doma, a je zjutraj v šempetrski bolnišnici zjturaj umrla. Žrtev je 10 ur pred napadom na spletnem omrežju Facebook napisala, da so jo pretepli policisti, v drugem zapisu pa je sporočila: “Obvezana, v rešilcu, baje, da umiram. Kaj pa naj.”

Domnevnega napadalca so policisti po navedbah omenjenega časnika zasliševali do poldneva in ga nato izpustili na prostost. Natančen vzrok smrti pokojnice bodo namreč pokazali rezultati sodne obdukcije, ki jo je odredil preiskovalni sodnik novogoriškega okrožnega sodišča.

M. P., STA

Sorodno

Zadnji prispevki

Portugalska: V bližini plaž vse pogosteje opaženi kiti

Na Portugalskem so kiti, ki prebivajo v Atlantiku, vse...

Mahnič: Lah kot priča ne more biti predsednik preiskovalne komisije o Gen-I, to je zloraba uradnega položaja

Poslanec in član preiskovalne komisije o ugotavljanju domnevnega finančnega...

Hezbolah z več kot 160 raketami nad Izrael

Hezbolah je danes v zgodnjih jutranjih urah na Izrael...