V Trbovljah se bodo zbrali najboljši karateisti sveta

Datum:

Karate klub Trbovlje, član Karate zveze Slovenije, ki je članica Olimpijskega komiteja Slovenije, bo to soboto, 3. decembra 2022, organiziral že 50. mednarodni karate turnir Trbovlje Open 2022.

                   

Karate klub Trbovlje se lahko pohvali, da je prvi turnir organiziral že daljnega leta 1972. Iz leta v leto je udeležba na turnirju številčnejša. Zadnjega se je udeležilo 556 tekmovalk in tekmovalcev iz 88 klubov iz 12 držav, ki je opravilo kar 733 nastopov v katah in športnih borbah.

V trboveljskem klubu vsako leto vložijo maksimalne napore, da bi turnir organizirali in izvedli čim kakovosteneje. Veliko dosedanjih zmagovalcev je nosilcev medalj z evropskih in svetovnih prvenstev. Glede na prijave, ki so v polnem teku, se tudi letos obeta zelo številčna in kakovostna konkurenca – organizatorji pričakujejo več kot 600 tekmovalk in tekmovalcev iz 10 držav.

Otvoritev tekmovanja bo ob 9. uri. Tekmovanje bo potekalo v katah in športnih borbah v vseh starostnih kategorijah. Prisrčno vabljeni, da pridete v soboto, 3. decembra, v športno dvorano Polaj v Trbovljah in preživite kakšno urico v športnem vzdušju z najboljšimi karateisti.

Naše Zasavje

Sorodno

Zadnji prispevki

Golobovo bežanje od problemov bo državo še kako drago stalo

Ta konec tedna se bo v Švici odvijala mirovna...

Hrvaški 822 milijonov, Sloveniji zadržanje

Evropska komisija je včeraj potrdila petega, doslej največjega hrvaškega...

Kuba: Režimski kršilci človekovih pravic bežijo v ZDA zaradi strahu pred socializmom

Kubanska tožilka, ki je leta 2021 v zgodovinskem protestu...