Veliki preboj medija Nova24TV: Sedaj nas citirajo že nemški mediji, ker smo opozorili, kako MasterCard in Soros zalagata ilegalce s plačilnimi karticami, na katerih ni niti imena niti priimka!

Datum:

Nemški, poljski, španski, madžarski in mediji so povzeli članek, ki smo ga med prvimi evropskimi mediji objavili prav na Nova24TV, in sicer, da so pozorni državljani že večkrat opazili, kako so ilegalci dobro prehranjeni, dobro oblečeni in opremljeni najmanj s pametnimi telefoni. To pa ne spominja ravno na begunce, ki bi bežali iz svoje revne države, ki bi bila v globoki vojni, kajne?

Nemški portal Pi News piše, da se je slovenski medijski portal Nova24TV dokopal do dokazov hrvaške policije, da je mnogo migrantov na svoji poti opremljenih s predplačniško kartico z logotipom EU in UNHCR. Razkrivajo – in to prav po zaslugi našega medija -, da migranti bančno kartico MasterCard prejmejo že v BiH, tako dobro finančno opremljeni pa se nato podajo proti Sloveniji ali naprej proti Nemčiji in Švedski. Spomnimo, pred nekaj dnevi smo zapisali, da si nelegalni migranti svoj življenjski slog med čakanjem v BiH na nadaljevanje poti proti Zahodni Evropi financirajo kar s pomočjo bančnih kartic znamke MasterCard, na katerih sta v posmeh vsem poštenim in delavnim davkoplačevalcem kar logotipa Evropske unije in agencije za begunce Združenih narodov. Kar je zaskrbljujoče, je tudi dejstvo, da na bančnih karticah ni niti imena niti priimka. Ali EU tako neposredno z denarjem davkoplačevalcev financira nasilje, ki ga islamska invazija s seboj prinaša v evropske države?! To udarno novico, ki so jo drugi slovenski mediji zamolčali, pa so le tri dni za nami objavili nemški mediji.

Nemški spletni portal v svojem članku večkrat citira naš medij: tako dodajajo tudi, da imajo omenjene bančne kartice, namenjene ilegalcem, zgolj številke, ki služijo kot nekakšna identifikacija, ni pa nobenih imen in priimkov. “Nova24TV navaja, da agencija za begunce Združenih narodov v sodelovanju z Mastercardom brezplačno deli predplačilne kartice migrantom,” so nas povzeli.

Pi News pa razkriva tudi tvit Slovenca Ninoslava Vučetića, v katerem je objavil fotografijo MasterCarda z logotipoma EU in UNHCR, ob tem pa sprašuje črnogorsko oblast, kdo je te brezimne bančne kartice razdelil migrantom. “Te bančne kartice so dokaz, kako EU uničuje evropsko kulturo,” še dobesedno povzemajo njegov tvit, v katerem se Vučetić tudi sprašuje, kdo daje migrantom takšne bančne kartice brez imena in priimka, s katerimi nato dostopajo do gotovine.

https://twitter.com/NinoslavVucetic/status/1057145423037689858

MasterCard sam svečano oznanil sodelovanje s Sorosom
Omenjeni nemški portal dodaja, da ni jasno, kdo polaga denar na te kartice, ki so namenjene ilegalcem, torej ali za tem stoji sam MasterCard, Soros ali agencija za begunce Združenih narodov. Za leto 2018 bo namreč omenjena agencija zagotovila kar 155 milijonov evrov za pomoč migrantom samo v Grčiji! MasterCard pa je že leta 2016 napovedal izdajo predplačniških debetnih kartic, ki bodo dale “beguncem mobilnost, prilagodljivost in dostojanstvo”. V sporočilu za javnost pa je lansko leto MasterCard napovedal tudi sodelovanje z Georgeom Sorosom pod imenom “Humanity Ventures”, da bi skupaj “pospešila gospodarski in družbeni razvoj za prikrajšane skupine v svetu, zlasti begunce in migrante”. Ob tej priložnosti je Soros napovedal, da bo namenil kar 500 milijonov dolarjev ter s tem povečal zmogljivosti za soočanje z izzivi, s katerimi se soočajo migranti. MasterCard prav tako navaja, da “z inovativnimi, podatkovnimi in identitetnimi rešitvami zagotavlja prizadetim ljudem po vsem svetu orodja, s katerimi izboljšujejo življenje beguncev in migrantov ter s tem ustvarjajo boljše gospodarske in socialne vezi z domačini”.

Madžarski uradniki trenutno opozarjajo kar na 70 tisoč ilegalcev, ki se nahajajo na Balkanu in se pripravljajo na selitev v zahodno Evropo prav preko “Soros Expressa”, še razkriva omenjeni Pi News.

M. S.

Sorodno

Zadnji prispevki

V Krško prihajajo kandidati za evropske poslance

Kot na svoji facebook strani obvešča mestni odbor SDS...

Zaključena preiskava umora moškega, ki je bil umorjen in najden v gozdu

Gorenjski policisti so v ponedeljek, 8. aprila 2024, kmalu...

Bodo Socialni demokrati zgrmeli v pozabo ali se pomaknili v politično sredino?

Gospodarski minister Matjaž Han je dan pred kongresom Socialnih...

Bodo koalicijski partnerji sprejeli Vesela za komisarja ali premierja?

Te dni se v obeh koalicijskih partnericah "svobode" verjetno...