[Video] Demokratski kandidat: Biološki moški, ki se počutijo ženske, morajo imeti pravico do splava!

Datum:

Nedavno so imeli ameriški demokrati uvodno debato predsedniških kandidatov. Mainstream mediji so večinoma poročali o kritiki Trumpove administracije in kdo se je najbolje odrezal, v resnici pa je bila debata zelo bizarna.

                   

Potem ko sta se Beto O’Rourke (nekdanji kongresnik iz Teksasa) in Cory Booker (senator iz New Jerseyja) napihovala z odgovori v španskem jeziku, da bi pokazala svojo “odprtost” in “strpnost” do manjšin, so začeli razpravljati o “reproduktivnih pravicah”. Seveda, prav vsi so se zavzeli, da imajo ženske pravico do splava, toda Julian Castro (nekdanji minister za stanovanjska vprašanja v Obamovi vladi) je šel še korak dlje.

Castro je namreč dejal, da ne verjame le v svobodo “reproduktivnih pravic”, ampak tudi v njihovo pravičnost. “Recimo, da je ženska ali, da ne pozabimo, nekdo v trans skupnosti –  ne pozabi, nekdo v trans skupnosti – trans ženska, kar ne pomeni, da ne bi smela imeti pravice do splava,” je dejal Castro.

Spomnimo. Trans ženska je biološko moški. Po mnenju Castra je torej možno, da biološki moški zanosi in ima pravico do splava. Na kakšen način. Tega odgovora Castro ni dal.

Posnetek poglejte tukaj:

https://twitter.com/carrieksada/status/1144058109398151173

Demokracija.si

Sorodno

Zadnji prispevki

Sukičeva vrača udarec: Kordiša je označila za kanibala v lastnih vrstah!

Dobrodošli v bizarnem svetu Levice. V svetu, v katerem...

Četrtkova Tarča je znak, da so odnosi v koaliciji že bili skrhani

Evropski poslanec iz vrst SD Matjaž Nemec je v...

Jedrska renesansa v svetu, Slovenija pa jo sabotira

Jedrska energija se na svetovnem nivoju vrača kot način...

Velika zmaga SDS; vladajoča koalicija doživela poraz

Za nami so evropske volitve, ki so pozitivno prevetrile...