[Video] Kongresnice Ocasio Cortezove sploh ni bilo v stavbi ob vpadu protestnikov v Kapitol?

Datum:

Kongresnica Alexandria Ocasio Cortez se je znašla pod plazom kritik zaradi svojih laži o vpadu podpornikov ameriškega predsednika Donalda Trumpa v Kapitol, 6. januarja 2021. Izkazalo se je namreč, da je takrat v Kapitolu, kamor so vdrli protestniki katerih napad so podžigali infiltratorji iz vrst Antife, BLM ter novinarskih hiš kakršna je CNN, sploh ni bilo

“Tisti, ki ste preživeli travmo in vas skrbi, da vam ne bodo verjeli, ali pa da vaša situacija ni bila dovolj ‘slaba’ ali ‘preveč’, ali se bojite, da vas bodo označili za ‘manipulativne’ ker govorite resnico: Vidim vas,” je na  Twitterju zapisala kongresnica iz New Yorka Alexandria Ocasio Cortez potem, ko se je zaradi svojih laži o dogajanju, 6. januarja 2021, v Washingtonu D.C. znašla pod plazom kritik.

Ocasio Cortezova je prepričana, da je razkrinkanje njenih laži, desničarska zarota. Tako zdaj, ko je po poročanju Fox News bilo ugotovljeno, da je na dan preštevanja elektorskih glasov, sploh ni bilo na Kapitolu, temveč se je zadrževala v svoji pisarni, kamor protestniki niso nikoli vdrli.

V enem od zadnjih videov kjer je to sama razkrila je namreč povedala, da se je bala policista, ki jo je prišel iskat, ko je potekala evakuacija.

“Nisem vedela, ali bom na koncu dneva še živa,” je dramatizirala Ocasio Cortezova in obtožila teksaškega senatorja Teda Cruza, da jo je skoraj dal “umoriti”, s tem ko je v Kapitolu, kamor so dejansko vpadli protestniki, ugovarjal potrjevanju elektorskih glasov, ki so bili rezultat zgodovinske volilne prevare na ameriških predsedniških volitvah.

“Mislila sem, da bom umrla. Še nikoli v življenju nisem bila tako tiho,” je trenutke, ko se je skrivala pred policistom na stranišču, opisovala Ocasio Cortezova. Pri tem je zatrdila, da jo je policist gledal z “neverjetno jezo in sovražnostjo.”

Pred manj kot enim mesecem je ta ista Ocasio Cortezova imela polna usta hvale za pripadnike kapitolske policije. Na socialnih omrežjih so Ocasio Cortezovo preimenovali v Alexandrio Ocasio Smollet, priimek se nanaša na črnskega igralca Jussieja Smolletta iz Chicaga, ki si je izmislil da je žrtev zločina iz sovraštva, zato da bi obudil svojo kariero.

Ivan Šokić

Sorodno

Zadnji prispevki

Zaključena preiskava umora moškega, ki je bil umorjen in najden v gozdu

Gorenjski policisti so bili v ponedeljek, 8. aprila 2024,...

Bodo Socialni demokrati zgrmeli v pozabo ali se pomaknili v politično sredino?

Gospodarski minister Matjaž Han je dan pred kongresom Socialnih...

Bodo koalicijski partnerji sprejeli Vesela za komisarja ali premierja?

Te dni se v obeh koalicijskih partnericah "svobode" verjetno...

Črna guvernerka FED-a kradla tuja dela

Svet woke razsvetljenstva vsak dan na površje naplakne kakšen...