[Video] Lara Logan: Razglasitev Anfite za teroristično organizacijo je nujno, saj pomeni konec njenega financiranja s strani NVO in je ključno za končanje nemirov v ZDA!

Datum:

“Vsi ti ljudje želijo, da jim verjameš, da jih ni mogoče imenovati. Zakaj? Zato, ker jim to daje prav posebno avtoriteto,” je v pogovoru za Fox News dejala novinarka Lara Logan, ki je prepričana, da se želijo člani te potencialne teroristične organizacije skriti za tem, da delujejo razpršeno in da nimajo osrednjega vodstva. Če bi bila namreč Antifa razglašena za teroristično organizacijo, bi to pomenilo, da ji je prepovedano pomagati, še zlasti finančno. S tem bi bilo takoj konec prilivov denarja za varščine, ki jih razne NVO polagajo za njihove aretirane člane. Ob vsem tem pa je najbolj škandalozno to, da vse skupaj podpirajo celo demokratski mediji, ki očitno želijo izsiliti menjavo oblasti. Potencialni teroristi pa želijo iti še korak dlje, saj je njihov cilj popolnoma porušiti obstoječi družbeni red: “Osvoboditev se prične, ko Amerika umre.” 

Novinarka Fox News Lara Logan je razkrinkala demokratski New York Times, saj širi propagando ultra-levičarske organizacije Antife, ki jo želi Donald Trump upravičeno razglasiti za teroristično. Na takšen način se bo namreč omejilo dotok denarja, ki ga ta prejema od vplivnežev, saj je financiranje teroristov prepovedano. Omenjeni levičarski medij (NYT) je namreč glede Antife zapisal, da ne gre za organizacijo z enotnim vodstvom, ampak prej za nekakšno mrežo večjih in manjših skupin, kar so v resnici besede članov teh potencialnih teroristov. Po njihovem prepričanju zato poimenovanje “domača teroristična organizacija” ne ustreza. Loganova je prepričana, da je v tem trenutku propaganda v polnem teku, in sicer tako na spletu, kot tudi preko njihovega omrežja ljudi, poroča Summit News.

Ob tem Loganova pravi, da je početje NYT sramotno. Demokrati namreč vse skupaj razglašajo za teorijo zarote. Gre za informacijsko vojno z namenom ustrahovanja in diskreditacije vseh, ki bi razmišljali drugače kot oni. Gre za spodbujanje samocenzure z namenom utišanja vseh tistih, ki jih imenujejo “nore desničarske pristaše teorij zarot.” Loganova pa poudarja, da ne gre za nikakršne teorije zarote in NYT obtožuje, da ne služi ameriški ustavi, ki stoji za Ameriko, ampak “prekrasnim” novim svetom izgrednikov.

Novinarka je omenila deset točk programa Antife, ki govorijo o popolnem uničenju ameriške družbe kot jo poznamo. Ob tem je pojasnila, da je obstoj Antife odvisen od medijske propagande. Prepričanje, da jih ni mogoče imenovati, jim daje prav posebno avtoriteto. Če bi se namreč anarhiste razglasilo za teroriste, potem bi njihovi podporniki financirali teroriste, kar je nelegalno, finančna sredstva bi usahnila. Obenem potencialnih teroristov tudi nihče ne preganja, ko potujejo z avtomobili in letali ter lahko neovirano prečkajo meje zveznih držav.

Demokrati izgrede ne samo podpirajo, temveč jih jih še podžigajo

“Če mesto ali zvezna država ne želi ukrepati, kot bi bilo potrebno in obvarovati življenja in lastnine ljudi, bom uporabil vojaške sile Združenih držav Amerike in hitro rešil težavo namesto njih,” je bil jasen ameriški predsednik Donald Trump. ZDA so pretekli vikend zaznamovali protesti zaradi nedavne smrti temnopoltega Američana Georgea Floyda. Protesti so kmalu prestopili okvire normalnega in se prelevili v vsesplošno pretepanje, ropanje, požiganje in celo pobijanje, kar z izražanjem političnih prepričanj nima ničesar skupnega.

Ob vsem pa je najbolj škandalozno to, da številni ameriški politiki, še zlasti demokrati, preko spleta bolj ali manj odkrito podpirajo divjanje izgrednikov. Omenja se tudi, da naj bi huligane celo finančno podpirale številne znane osebnosti iz Los Angelesa. Ob dogodkih pa v ospredje prihaja ameriški rasizem, še zlasti do pripadnikov bele rase, kar ameriško družbo zgolj razdvaja.

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

[Video] Nov vojaški uspeh ukrajinskih sil – uničena ruska ladja

Ukrajinske sile so ponoči uničile rusko vojaško ladjo Sergej...

Podpišite peticijo proti postavitvi novih azilnih domov!

Vlada Roberta Goloba je prejšnji teden sklenila, da bo...

[Video] Čudovita novica – deček z redko boleznijo dosegel veliko zmago

8-letni Matjaž ima redko bolezen, imenovano "kongenitalni miastenični sindrom",...