[VIDEO] Musliman uriniral na sinagogo, nadzorni kameri pa pokazal sredinec

Datum:

Moškega, ki je v Filadelfiji uriniral na vhodna vrata in steno sinagoge, so aretirali in mu določili varščino v višini 50.000 dolarjev. Pred tem se je obrnil proti nadzorni kameri in jasno pokazal svoj obraz, nato pa še sredinec. S svojim dejanjem je dal jasno vedeti, da sovraži Jude. Prejel je vrsto obtožb.

Osumljenec, ki je uriniral na vhodna vrata sinagoge v severovzhodni Filadelfiji, je varnostnim kameram pokazal sredinec. Njegov obraz je na posnetku kamere povsem razviden, obtožen pa je bil v sredo. Po besedah policije je varščina, ki so mu jo določili po aretaciji, znašala 50.000 dolarjev, a v tem trenutku ni znano, če je moški že na prostosti ali je še vedno v priporu.

Dzahilov, star 23 let, je v torek zvečer med svojim dejanjem dal jasno vedeti, da je on tisti, ki je storil več kot eno kaznivo dejanje in na nadzornih posnetkih vidno očitno pokazal svoj obraz, medtem ko je uničeval judovski verski obred. S tem je pokazal sovražno usmerjenost proti Judom.

Foto: Youtube

Sovražno usmerjenost muslimanov spodbuja koran
Koran o Judih govori kot o nenehnem zlu in jih opisuje kot ljudi, ki uničujejo življenja muslimanov. Navaja, da so največji njihovi sovražniki. Da si izmišljajo in te izmišljotine lažno pripisujejo Alahu. Trdijo, da sploh nima neomejene moči in ne spoštujejo njegovih ukazov. Skrivajo resnico in zavajajo ljudi, se upirajo in zavračajo navodila. Koran nadalje pravi, da so najbolj hinavska bitja, da dajejo prednost svojim interesom in da ljudem želijo zlo. Nikoli naj ne bi izpolnjevali svojih obljub, vedno naj bi radi grešili. Po navedbah v koranu naj bi jih Alah preklel, muslimani pa se morajo boriti proti njim in si jih podrediti.

Posnetki prikazujejo moškega, oblečenega v belo srajco in temne kavbojke. Na njih je jasno razvidno, da je v nedeljo, okoli 12.30 ure, uriniral na vhodna vrata in na pločnik. Prizorišče je zapustil v beli limuzini. Osumljenca so takoj spoznali za krivega in ga obtožili etničnega zastraševanja, nespodobne izpostavljenosti, institucionalnega vandalizma, oskrunitve, opolzkosti, nadlegovanja in podivjanega ravnanja.

A. L.

Sorodno

Zadnji prispevki

Simbolika na pikniku Svobode, ki se je ne da prezreti

Boris Tomašič je v oddaji Kdo vam laže naredil...

Danes v DZ: Župani nočejo migrantov

"Vlada je sprejela sklep brez vednosti lokalne skupnosti. Vemo...

Svobodnjaška inkvizicija se je znova izkazala za farso

Bivši predsednik uprave Telekoma Tomaž Seljak in predsednik uprave...