[Video] Narod ni razdeljen – razdeljenost umetno ustvarjajo in vzpodbujajo nekateri politični voditelji ter masovni mediji!

Datum:

Ne gre za razdeljenost med narodom, to se umetno ustvarja in jo vzpodbujajo nekateri politični voditelji in masovni mediji, zato tudi te stvari odmevajo in na marsikoga tudi vplivajo,” je poslanec Branko Grims komentiral famo o razdeljenosti slovenskega naroda, ki naj bi ga proslava še bolj razdelila.

Državna proslava ob dnevu državnosti je bila tokrat drugačna: bila je domoljubna, spravljiva in je poudarjala boj za samostojno državo leta 1991. Tokrat ni bilo grotesknih norčevanj iz Slovenije in Slovencev kot v preteklih proslavah, pač pa se je pela slovenska pesem in govoril slovenski jezik.

Predstavniki leve politične opcije niso mogli skriti svojega razočaranja nad proslavo, ki ni bila glorifikacija prejšnjega totalitarnega režima. Predstavniki levih strank so bili namreč mnenja, da jim bo nekdo nekaj ukradel. Vsi so namreč poudarjali, da ne bodo dopustili, da nekdo ukrade proslavo.

Levica si lasti državo in proslavo
Očitno si politiki kot je Tanja Fajon mislijo, da si lahko ona in njena stranka lastijo državo in tudi proslavo. Ta je namreč tudi zamenjala Slovenijo in Jugoslavijo. Dejala je namreč, da so borci osamosvajali našo državo in da jih je Janša izgnal. Vsi politiki so govorili, da narod še nikoli ni bil toliko razdeljen, a to je laž. Poglejte si prispevek.

Rok Krajnc

Sorodno

Zadnji prispevki

Brecelj dobil zaušnico kolegov: Strateški svet za zdravstvo naj se “samorazpusti”

Včeraj je v Odmevih nastopil predsednik vladnega strateškega sveta...

Trumpova vnukinja razkrila, kakšen je njen dedek v resnici

Najstarejša hči Donalda Trumpa mlajšega, Kai Madison Trump, je...

Drama v Srbiji: Ubit in ranjen policist, osumljenec trdi, da so mu ukradli identiteto

Po umoru srbskega policista se je v Srbiji pričelo...