[Video] Nov posnetek dokazuje, da nuklearno supersilo vodi neprišteven predsednik

Datum:

Biden je s svojo zadnjo izjavo znova potrdil, da je neprišteven in nezmožen vladati največji vojaški supersili, kar je v času rastočih napetosti z Rusijo in Kitajsko malce srhljivo. Za svojega sina je med drugim dejal, da je umrl v Iraku, čeprav je umrl v ZDA zaradi raka na možganih. Nedavno pa se je dvakrat rokoval z zrakom. 

Znano je, da šibkejša politika pomeni močnejšo globoko državo. To lahko vidimo tako pri nas kot na drugi strani Atlantika. Bivši predsednik Donald Trump je bil očitno premočan in preveč odločen nemoteno uresničevati “smrdljive” interese demokratskega političnega močvirja. Z izvolitvijo Joeja Bidna ameriški volivci niso dobili več “ljubezni” (Trump je za naivne podpornike Demokratov simboliziral pravljične, črno-bele predstave o svetu in družbi; bil je utelešenje vsega grdega, kar po Zemljici leze in gre).

To so infantilne predstave mnogih, tudi izobraženih, v duhu pa preprostih, nedoraslih Američanov. Žal. V resnici gre za skrajno absurdno situacijo, ko krmilo sveta drži neprišteven državnik. Ljubezen v srcu nam ne bo v uteho, ko bo po nesreči pritisnil na rdeči gumb … Dejansko gre za legitimizacijo neumnosti. Sprašujemo se, kako bi takšen človek lahko za karkoli sodno odgovarjal, ne da bi se njegovi pravni zagovorniki sklicevali na starostno pogojene mentalne težave?! Zadeva je še toliko bolj srhljiva, če vemo, da takšna oseba bdi nad jedrsko oborožitvijo prve vojaške supersile!! In to v času stopnjevanja napetosti z Vladimirjem Putinom in Kitajsko!!

https://twitter.com/WallStreetSilv/status/1587655488027516928?s=20&t=zDMqfqEfWo-WJkcl27tatQ

V prispevku prilagamo tri videoposnetke, ki jasno dokazujejo, da Biden nikakor ni kos svojemu odgovornemu poslanstvu. Na prvem, najnovejšem, ga lahko slišimo mešati vojno v Iraku in Ukrajini. In kar je še hujše – za svojega pokojnega sina Beaua Bidna je znova (!!) dejal, da je umrl v Iraku, čeprav se je to zgodilo na domačih tleh zaradi raka na možganih, torej tisoče milj proč od bližnjevzhodne države. Več tukaj. Na preostalih dveh videoposnetkih pa lahko vidimo, kako se Biden rokuje z zrakom. Znana sta kar dva tovrstna incidenta!! Koliko časa nas bodo še “plahtali”, da je cesar oblečen?!

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Politični analitik: Mene bi bilo sram!

Predsednik vlade je zakuhal nov PR škandal, ko se...

Za oblečene kopalke islamske veroizpovedi kopalni red ne velja?

V kranjskem javnem kopališču so obiskovalci priča vse večjemu...

[Video] Meteorski vzpon zlagane Kamale Harris – od posteljnih aktivnosti do nameščenih afer

Podpredsednica ZDA Kamala Harris je v svoji domovini znana...

Ruska znanstvenica “padla skozi okno”

Umrla je ena izmed vodilnih ruskih ekonomistk Valentina Bondarenko....