[Video] Odpuščeni kuhar povzročil eksplozijo, zaradi katere se je sesula stavba?! Umrla je tudi soseda, mati dveh otrok!

Datum:

Na Dunaju je eksplozija sesula stavbo, v kateri sta umrli dve osebi. Govori se, da bi lahko ena izmed žrtev bil 22-letni kuhar, ki je bil pred tem odpuščen, kar ga je prizadelo in bi zato lahko namerno povzročil eksplozijo. Umrla je tudi 29-letna soseda iz Srbije, ki je v stanovanju živela z dvema otrokoma.

Glavno mesto Avstrije Dunaj je pretresla eksplozija, ki je dobesedno sesula stavbo. Preiskava glede incidenta še poteka, a govori se, da naj bi eksplozijo namerno povzročil 22-letni kuhar Daniel S., kar ga je posebno prizadelo. V njegovem stanovanju so našli truplo, katerega identitete še niso potrdili. Kot navaja Kurir, bi sicer lahko eksplozijo povzročila napaka na kotlu za gretje na plin ali pa slabe instalacije v zgradbi. A slednji možnosti sta malo verjetni, glede na to, da naj bi bile napeljave pred kratkim temeljito pregledane.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=29&v=2xv2rPK4w7Q

V eksploziji umrla 29-letna Srbkinja
V eksploziji je umrla 29-letna Ana B., ki prihaja iz srbske Velike Plane. V stanovanju je živela z dvema otrokoma, mlajši je bil v času dogodka v kopalnici, starejši pa v dnevni sobi. Ko je videl, da je padel televizijski sprejemnik, je šel po mlajšega brata v kopalnico, nato pa so ju sosedi umaknili na varno. Ano, ki se je nahajala v otroški sobi, je eksplozija vrgla na tla, nanjo pa so se nato usule ruševine.

Rok Krajnc

Sorodno

Zadnji prispevki

Globalni indeks dezinformacij temelji na ideoloških, ne znanstvenih predpostavkah

Globalni indeks dezinformacij sledi ideološkim in političnim idejam, ne...

Poljaki na ulicah: Poljski poslanci EU parlamenta pozivajo k sprejetju protiustavnega zakona

Poljski poslanci Evropskega parlamenta pozivajo Donalda Tuska, naj uzakoni...

Otvoritev nove učne poti na Radenskem polju pri Grosupljem

Danes se je pri Centru ohranjanja narave Žabja hiša...

“Depolitizirana” RTV deluje kot ojačevalec protizahodnih narativ

Eden izmed sadov "depolitizacije" RTV je tudi uredniška politika,...